0

راهنمایی در مورد بازی Harvest moon

sc_sat
sc_sat
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 17

پاسخ به:راهنمایی در مورد بازی Harvest moon
جمعه 22 بهمن 1389  3:52 AM

سلام

چند سال پیش سن کمتری داشتم، harvest moon را زیاد بازی می کردم. بعد از مدتی راهنمای این بازی را در دفترچه راهنمایی که داشتم پیدا کردم اما متاسفانه انگیسی بود و چون این بازی بصورت استراتژی است، باید چندین صفحه را ترجمه می کردم و آنرا بدرستی ادامه می دادم. با اینکه بازی پلی استیشنی وجود ندارد که آنرا انجام نداده باشم ولی باید بگویم که یکی از سخت ترین بازیهایی بود که انجامش دادم. اگر بخواهید بی خودی و بی نتیجه بازی کنید، زود حوصله تان سر می رود و اگر بخواهید تمامی نکات مربوط به بازی را در نظر بگیرید و همه کارها را انجام دهید، خیلی زود خسته می شوید. مثلا در یک روز باید کارهای معدن و خانه و مزرعه و دامداری بعلاوه شرکت در مسابقات ماهیانه مانند پخت غذا و ماهیگیری و همچنین پیدا کردن یک معشوقه و تبریک تولد هر یک از افراد شهر یا روستا که روز تولدشان است و در انتهای شب هم کارهای دیگر را انجام می دادم و همه اینها با یک مقدار توان محدودی که تمام شدنی بود باید انجام می پذیرفت.اگر هم زیاد به خودتان فشار بیاورید مریض می شوید و کلی از کارها عقب می افتاد. مطالب در مورد این بازی زیاد است که اگر وقت شد برایتان می گذارم.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها