از بين بردن بوي كلم
یک شنبه 22 آذر 1388 1:42 PM
وقتي هر نوع كلم را درون ظرفي گذاشته و خيال داريد آن را بپزيد، قبل از
آنكه در ظرف را بگذاريد، يك ورقه نان خشك روي كلم قرار دهيد. بوي كلم را
خواهد گرفت. البته پس از پخته شدن بايد تكههاي نان را برداشت.
_ براي كاهش بوي نامطبوع كلم به هنگام طبخ، يك فنجان كوچك سركه را روي چراغ خوراكپزي بگذاريد.
_ روش ديگر براي از بين بردن بوي كلم يا گلكلم آن است كه هنگام پختن، اندكي آبليمو به آن بيفزاييد.
_ يكي دو تكه نان بيات داخل آبي كه كلم در آن ميپزد، بيندازيد و پس از طبخ، نان را از سطح آب و از داخل كف خارج سازيد .