دو روش ترد كردن كلم قرمز
یک شنبه 22 آذر 1388 1:41 PM
دو روش ترد كردن كلم قرمز
در اين مقاله با راههايي بسيار ساده براي ترد كردن كلم قرمز آشنا مي شويد.
روش اول
مقداري آب داخل ظرف ريخته و روي اجاق گاز بگذاريد. دو قاشق غذا
خوري سركه به آن اضافه كنيد كلم ها را خرد كنيد و داخل آب جوش و سركه
بريزيد. بعد از دو جوش آنها را داخل آبكش بريزيد، تا آبش خارج شود و درضمن
خنك شود مي بينيد كه چقدر ترد و خوشمزه مي شود.
روش دوم
مي توانيد كلم خرد شده را در ظرف فلزي ريخته و براي چند دقيقه داخل فريزر قرار دهيد ، بسيار ترد مي شود.