خوراک لوبیا چیتی و قارچ (راجما)
شنبه 21 آذر 1388 11:47 AM
خوراک لوبیا چیتی و قارچ (راجما)
مواد لازم برای چهار تا پنج نفر:
لوبیا چیتی: 2 لیوان
قارچ: 100 گرم
پیاز: یک عدد
رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری
روغن مایع: یک قاشق غذاخوری
قرص عصاره مرغ (در صورت تمایل): یک عدد
فلفل: به مقدار کم
جعفری: برای تزئین غذا
آبلیمو: در صورت تمایل
طرز تهیه:
لوبیا چیتی را به مدت 12 ساعت خیس کرده، مرتب آبش را عوض کنید و با دو لیوان آب بپزید تا نرم شود. در این مرحله به لوبیا نمک اضافه نکنید. پیاز را نگینی خرد کرده، در روغن تفت دهید تا طلایی شود. قارچ خرد شده را به پیاز سرخ شده افزوده و تفت دهید. سپس لوبیا چیتی و قرص عصاره مرغ ( در صورت تمایل) را با یک لیوان آب و رب گوجه فرنگی بگذاری روی حرارت بجوشد و غلیظ شود. صبر کنید غذا به مدت نیم ساعت با حرارت ملایم بپزد تا بوی خامی رب گوجه فرنگی از بین برود.
در صورت تمایل میتوانید برای چاشنی این غذا چند قطره آبلیمو اضافه کنید و غذا را در ظرف کشیده، با مقداری جعفری تزئین کنید.