0

کلوب چلسی

jadval
jadval
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 122

پاسخ به:کلوب چلسی
جمعه 20 آذر 1388  1:33 PM

سرمربی تیم چلسی، کارلو آنچلوتی، تاکید کرد که پنالتی بعدی تیم چلسی را هم فرانک لمپارد خواهد زد.
لمپارد انگلیسی یکی از بهترین شانس‌های چلسی مقابل منچستر سیتی را از دست داد و نتوانست پنالتی به دست آمده را گل کند. اما مربی او راجع به پنالتی‌های آینده‌ی این بازیکن هیچ نگرانی ندارد.
این سرمربی ایتالیایی به اسکای اسپورتز نیوز گفت: «خب حالا لمپارد یک پنالتی را از دست داده، این اتفاق‌ها در فوتبال می‌افتد. مسئله‌ای نیست. پنالتی بعدی تیم را او خواهد زد.»
آنچلوتی هم‌چنین به سردرگمی داور مسابقه، هاوارد هاب، در تصمیم‌گیری اشاره می‌کند. وب متوجه برخورد توپ با دستان میکا ریچارد نشد. این مربی ایتالیایی هم‌چنین فکر می‌کند با آن‌که تصاویر تلویزیونی نشان می‌دهند که ریکاردو کاروالیو، مدافع پرتغالی با پا به پشت پای کارلوس تبس زده، اما در حقیقت او هیچ خطایی نکرده است. تبس آرژانتینی با استفاده از این خطا توانست با یک ضربه آزاد سیتی را به پیروزی برساند.
آنچلوتی می‌گوید «نمی‌دانم داور مسابقه چه دیده، توپ با دست ریچاردز برخورد کرد و کاروالیو هم هیچ خطایی نکرد. من از تصمیمات داور تعجب کردم، چرا که فکر می‌کردم هاوارد وب داور فوق‌العاده‌ایست.»
ای دل اگر عاشقی در پی دلدار باش
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها