بازم سلام
ميدونم كساني كه وبلاگ نويسي كرده اند و مقام نياورده اند راه و بي راه اعتراض ميكنند اما به كاربر blogfa88 اينو بگم كه شما حتي نميدونيد كدهاي جاوا چي هست ، چون ذكر كرده ايد كه وبلاگ من پر از كدهاي جاواست .
به هر حال بهت توصيه ميكنم تو وبلاگم بيا و قسمت آموزش جاوا رو مطالعه كن . بعد شما گفته ايد كه مطلب تكراري در وبلاگ من وجود دارد ، خب آخه برادر من وقتي معني مطالب وبلاگ منو نميتوني بفهمي مجبور نيستس اظهار نظر كني تو پست قبلي هم گفته بودم كه شمايي كه ادعاي وبلاگ نويسي تان مي آيد خيلي دوست دارم ببينمتون و مشاهده كنم كه چي وبلاگ نويسي ميكنه .
شمايي كه با وبلاگي با 40 پست تو مسابقات لب تاپ برنده ميشيد اين نشون دهنده سطح مسابقاته ديگه ....
از شمايي كه ادعا ميكنيد مطلب تكراري در وبلاگ من هست ، لينكشونو تو انجمن بذار تا بقيه هم ببينند نگران من نباش . ولي برادر من ، من نگران تو هستم چون از تجربه اي كه تو اين مسابقات كسب كرده اي غافلي .....
اعتراض شما كاملا بي جا هست
از 7 آذر معلوم بود كه براي جايزه وبلاگ طراحي كرده اي چون از اون تاريخ به بعد تعداد كمي از وبلاگها آپديت ميشد . حالا انتظار داري نفر اول هم معرفي ات كنند
اين اعتراض هاي بچه گانه رو تموم كنيد چون اگه راسخون نظر سنجي هم بذاره ، به خاطر تعداد زياد وبلاگهايي كه اسمشون تو ليست نيست بازم نظر سنجي به اسم خودتون تموم ميشه . در نتيجه لطفا پيشنهادات خود را اول بهشون فكر كنيد بعد ارائه بديد .
در ضمن شما كه ادعاي عدالت و حق مي كنيد پس تو اين انجمن ادب را رعايت كنيد چون نشان دهنده شخصيت شماست