نقل قول sabbaghi
با سلام
ضمن تشکر از سايت راسخون که اين نتايج را بعد از گذشت چند روز اعلام کردند ولي...
شما من را به عنوان نفر پنجم اعلام کرديد!!!!!
اينکه نحوه امتيازدهي شما چطور و چگونه بوده جاي بسي تأمل دارد.
بنده از نظر طراحي قالب براي سايت راسخون که فوق العاده زحمت زيادي کشيدم و تعداد 10 قالب با کيفيت طراحي کردم.
سه وبلاگ: راسخ،پورتال و سيستم که "واقعا از نظر محتوا ، طراحي ، گرافيک
و.... با هيچکدام از وبلاگها قابل مقايسه نيست" ايجاد کرده بودم.
شما با اين وضعيت امتيازدهي من را "کاملا" متعجب ساختيد.اگر شما اصفهاني ها کمي کار کارشناسانه اي داشتيد اينطور قضاوت نمي کرديد.
من تمامي معيارهايي که براي امتيازدهي ذکر کرده بوديد را کاملا رعايت کرده
ام ولي شما از چه روشي براي امتيازدهي استفاده کرديد خدا مي داند.لااقل
کمي درباره روش امتيازدهي خود توضيح دهيد که مجموع امتيازات را چگونه بدست
آورديد شايد جالب باشد!؟!
به هر حال من زحمات شبانه روزي خود را بر باد رفته مي دانم.به زودي مشخصات خودم را ايميل خواهم زد که جايزه را ارسال کنيد.
و احتمالا فعاليت وبلاگ نويسي در راسخون را تعطيل خواهم کرد و به سراغ سايت خودم خواهم رفت.
يا علي -وحيد صباغي
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت آقای صباغی
دوست عزیز، در مورد طراحی قالب وبلاگ، امتیاز کامل را برای شما منظور کرده ایم. جالب آن که وبلاگی که برنده طراحی قالب شده آن را در وبلاگ خود بارگذاری نکرده بلکه فقط برای ما ارسال داشته و ما برای در نظر گرفتن عدالت امتیاز آن قالب ارسالی را برای وبلاگش در نظر نگرفتیم. ان شاالله آن را برای استفاده درسایت قرار خواهیم داد. یک موضوعی که برای امتیاز دهی قبلاً ذکر کرده بودیم تبادل لینک با وبلاگ های خارج از سایت راسخون بوده و وبلاک شما در این مورد امتیاز تمام را دریافت نکرده. همچنین فعالیت شما در روزهای پایانی جشنواره کمی کمرنگ تر شده بود. در پایان منتظر حضور مجدد و فعال شمد دوستان باتجربه در زمینه وبلاگ نویسی خواهیم بود