پاسخ به:اعلام 25 نفر اول مسابقه وبلاگ نویسی
پنج شنبه 19 آذر 1388 1:11 AM
وبلاگ نويسان محترم راسخون سلام برشمااميدوارم هميشه براي رضاي خداوندمنان قلمهايتان درراه آگاه نمودن مردم همچون گذشته فعال واستوارباشدهمانطوركه شماعزيزان مطلع هستيدامامانمان فرموده اندذكات دانستن نشروآگاهي دادن به جامعه است همه ماقبل ازاينكه براي دريافت جايزه درمقابل وبلاگ نويسي شروع به اين كاركنيم چندنكته مهم رابه خوبي درذهنمان مروركرده بوديم
1-نگاشتن هراثري ازجمله كتاب ياوبلاگ مي تواند براي زمانهاي طولاني به عنوان يك اثربرايمان مفيد باشدمثلاًوقتي حديثي ازمولاعلي عليه السلام رادروبلاگ مي گذاريم شايدصدهاانسان آن حديث رامروركنندودرزندگي به كارببندندوبرايشان كارگشاباشديادرپست دانستنيهامطلبي راملاحظه كنند وبرايشان نتيچه بخش باشدمگرفقط آن كسي كه مدرسه مي سازدتامردم درآن مكان درس بخواننديامسجدي بنا مي كندكه مسلمانان درآنمكان نمازبخوانندنزدخداوندتواناپاداش داردمن مطمئنم آن وبلاگ نويسي كه براي آگاهي مردم مطلب تهيه ميكنداونيزنزدخداپاداش داردالبته دوستان كاربربراي ايجادهرپست وقت گذاشته اندومطلب گردآوري نموده اندوبرترينشان راطبق قولي كه سايت محترم راسخون داده بود به ترتيب اولويت جوايزي اعطانموده ولي براي مثال خوداينجانب حداقل روزي شش ساعت براي وبلاگهايم وقت گذاشته ام وبيشترازدوهزاروپانصدپست ايجادوبافقط يك موضوع خاص درهروبلاك به نظرخودم بيشترين بازديدكننده راهم ممكن است داشته بودم كه آدرس وبلاگهادرقسمت فوق براي اطلاع دوستان وبلاگ نويس درج نموده ام امابه طوريقين كاربران فعالتري وجودداشته اندكه من نفراول نشده ام ووبلاگ نويسي هم يكي ازعلوم جديداست كه نمي تواندكسي ادعاكندكه من ازبهترينها هستم به طورحتم ازمن وشمابهترين بسيارندودرصداقت مسئولين راسخون شخصابرايم ثابت شده است كه نبايدترديدكرداماهمانطوركه دراول بحث عرض كردم اين وبلاگها واين پستهايي كه ماازخودبه جاگذاشته ايم اگربراي يك بنده خداثمربخش باشدمااجرمعنوي رادريافت كرده ايم باتشكر
برای ِ زیستن دو قلب لازم است
قلبی که دوست بدارد، قلبی که دوستاش بدارند
قلبی که هدیه کند، قلبی که بپذیرد
قلبی که بگوید، قلبی که جواب بگوید
قلبی برای ِ من، قلبی برای ِ انسانی که من میخواهم
تا انسان را در کنار ِ خود حس کنم.