0

کوفته تبریزی

 
iliaa_aama
iliaa_aama
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : شهریور 1388 
تعداد پست ها : 647
محل سکونت : کرمان

کوفته تبریزی
چهارشنبه 18 آذر 1388  11:07 AM


كوفته تبريزي

مواد لازم:

  • گوشت چرخي(ران گوسفند) 500 گرم
  • لپه 100 گرم
  • پياز 1عدد
  • تخم مرغ 3 عدد
  • كره و مرزه 200 گرم
  • رب 1 قاشق غذاخوري
  • پياز داغ 1 عدد
  • روغن و زعفران به ميزان لازم
  • گردو، آلو، زرشك به ميزان لازم
  • نمك، فلفل و ادويه به مقدار كم

طرز تهيه:

لپه و نصف پياز را با هم پخته و نصف ديگر پياز را با گوشت چرخ مي كنيم. گوشت را 2 بار با نصف پياز چرخ مي كنيم و 2 بار هم با لپه و پياز پخته چرخ مي كنيم. نمك، فلفل و ادويه زده و ورز مي دهيم. نصف سبزي را با مواد مخلوط مي كنيم.

در يك كاسه بزرگ، پارچه توري مي اندازيم. مقدار كمي از مواد كوفته را برداشته و بقيه مواد كوفته را روي توري مي ريزيم. با اطراف توري آن را كاملاً گرد مي كنيم. رويش گردو، زرشك، تخم مرغ پخته درسته و آلو مي گذاريم و سر پارچه توري را گره مي زنيم. در داخل قابلمه مي گذاريم . در داخل آب كوفته مي توانيد از مواد كوفته كه قبلاً برداشتيد همچنين زرشك، آلو، پياز داغ و ... بريزيد. حتماً در آب كوفته، زعفران بريزيد. شعله را كم مي كنيم و درب قابلمه را مي گذاريم در هنگامي كه كوفته پخت و جاافتاد بايستي 1/3 آب داشته باشد.

تشکرات از این پست
azarian2010
دسترسی سریع به انجمن ها