کوفته تبریزی
چهارشنبه 18 آذر 1388 11:07 AM
كوفته تبريزي
مواد لازم:
طرز تهيه:
لپه و نصف پياز را با هم پخته و نصف ديگر پياز را با گوشت چرخ مي كنيم. گوشت را 2 بار با نصف پياز چرخ مي كنيم و 2 بار هم با لپه و پياز پخته چرخ مي كنيم. نمك، فلفل و ادويه زده و ورز مي دهيم. نصف سبزي را با مواد مخلوط مي كنيم.
در يك كاسه بزرگ، پارچه توري مي اندازيم. مقدار كمي از مواد كوفته را برداشته و بقيه مواد كوفته را روي توري مي ريزيم. با اطراف توري آن را كاملاً گرد مي كنيم. رويش گردو، زرشك، تخم مرغ پخته درسته و آلو مي گذاريم و سر پارچه توري را گره مي زنيم. در داخل قابلمه مي گذاريم . در داخل آب كوفته مي توانيد از مواد كوفته كه قبلاً برداشتيد همچنين زرشك، آلو، پياز داغ و ... بريزيد. حتماً در آب كوفته، زعفران بريزيد. شعله را كم مي كنيم و درب قابلمه را مي گذاريم در هنگامي كه كوفته پخت و جاافتاد بايستي 1/3 آب داشته باشد.