0

کمال تبریزی

salarezeynab
salarezeynab
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6597

کمال تبریزی
دوشنبه 25 بهمن 1389  5:13 PM

کمال تبریزی: به اعتقاد من 'خیابان‌های آرام' شبیه یک گزارش خبری است که بافت دراماتیک و داستانی دارد.

کمال تبریزی در خصوص طنز موجود در این فیلم اظهار داشت: قصد نداشته‌ام که وقتی مخاطبان فیلم را می‌بینند احساس کنند یک فیلم صرفا کمدی است و در همین اندازه که طنز ظریفی داشته باشد راضی هستم.

به نقل از خبرگزاری فارس نشست نقد و بررسی فیلم "خیابان‌های آرام" با حضور کمال تبریزی (کارگردان)، سیدمحمود رضوی مجد (تهیه‌کننده)، محمدرضا فروتن، نیکی کریمی و حسن معجونی (بازیگران) در سالن همایش‌های برج میلاد برگزار شد.
در این نشست کمال تبریزی در خصوص ایده فیلم "خیابان‌های آرام" گفت: بدیهی است که اگر می‌خواهید درباره ایده‌ای فیلمسازی کنید تا آن ایده نو و جدید است باید چندین بار آن را بررسی کرده و از هر نظر آن را بسنجید.
وی در ادامه در خصوص دوربین‌های مختلف استفاده شده در فیلم گفت: به دلیل اینکه یکی از شخصیت‌ها خبرنگار بود ایده استفاده از کلاژ خبری را برای بینندگان پیاده‌سازی کردیم و از همان ابتدا با 2 و 3 دوربین فیلمبرداری کردیم.
وی در ادامه افزود: یکی از دوربین‌های استفاده شده در کار در نقش یکی از شخصیت‌ها حضور اصلی در فیلم داشت. به اعتقاد من این فیلم شبیه یک گزارش خبری است که بافت دراماتیکی و داستانی به همراه دارد.

تبریزی در خصوص پاسخ به سؤال یکی از مخاطبان که گفته بود احساس می‌شد که بعضی از صحنه‌ها اضافی هستند، گفت: فکر می‌کنم باید این فیلم برای مخاطبان عادی به جز خبرنگاران و منتقدان نیز نمایش داده شود بعد این موضوع بررسی شود.
تبریزی در خصوص طنز موجود در این کار گفت: قصد نداشته‌ام که وقتی مخاطبان فیلم را می‌بینند احساس کنند این فیلم یک فیلم صرفا کمدی است و در همین اندازه که فیلمم طنز ظریفی داشته باشد راضی هستم.
وی در ادامه افزود: همیشه در طول کارهای جدی‌ای که ساخته‌ام نیز طنز ظریفی درونش قرار داده‌ام چه برسد به این فضا که یک فضای فانتزی داشته و احساس می‌کردم باید دارای طنز ظریفی باشد.

تبریزی در ادامه خاطر نشان کرد: همیشه در طول کارهایم دوست دارم طنز وجود داشته باشد در تمام صحنه‌ها ولی اگر صحنه‌ای تلخی نیز داشته باشد این تلخی را با یک طنز شیرین می‌کنم تا مخاطب اذیت نشود.
وی افزود: فضای فیلم دارای طنز ظریف و مخلوطی با رئالیسم دارد و نمی‌توان فضای رئال و فضای طنز را مخلوط کرد.
تبریزی در پاسخ به این سؤال که آیا فیلم شما برای یک تاریخ مصرف است، گفت: ممکن است که این فیلم دارای یک تاریخ مصرف باشد ولی من بر این اعتقاد هستم که اغلب فیلم‌هایی که دارای تاریخ مصرف هستند تأثیرگذاری بیشتری را در زمان خودشان خواهند داشت. من اصولا فیلمسازی هستم که فیلم‌هایم تاریخ مصرف خود را دارند.

در ادامه این نشست نیکی کریمی در خصوص پیوستن خود در لحظات آخر به این فیلم گفت: در سینمای حرفه‌ای مشکلاتی از این قبیل پیش می‌آید و من به دلیل اینکه خود نیز فیلمساز هستم موقعیت آقای تبریزی را درک کرده و سریع خود را منطبق با عوامل فیلم کرده و به جلو رفتم.
وی در ادامه افزود: احساس می‌کنم پیوستن من به این جمع دارای حکمتی بوده است زیرا گاهی همه چیز چیده می‌شود تا اتفاقی نیفتد و گاهی همه چیز چیده می‌شود تا یک اتفاق انجام شود و احساس می‌کنم در این کار نیز همه چیز چیده شده بود تا من به این گروه بپیوندم.

در ادامه این نشست محمدرضا فروتن درباره بازی در یک نقش فرعی در این فیلم گفت: وقتی شما در سن 43 سالگی قرار می‌گیرد احساس می‌کنید باید به جای بازی در نقش‌های اصلی بازی در نقش‌ها و یا همکاری با گروه‌هایی را که دوست دارید را قبول کنید تا در این صورت شما آرامش داشته و احساس رضایت می‌کنید.
فروتن در ادامه افزود: به دلیل اینکه آقای تبریزی را دوست داشتم بدون خواندن فیلمنامه کار را قبول کرده و وارد کار شدم چون بارها و بارها دوست داشتم با تبریزی فعالیت کنم.

حسن معجونی دیگر بازیگر این فیلم نیز در خصوص فیلم «خیابان‌های آرام» گفت: به دلیل اینکه حرفه من چیز دیگری است ترجیح می‌دهم گزیده‌کار بوده و کم بازی کنم.
وی در ادامه افزود: کار با تبریزی را دوست دارم و همیشه به دنبال ادامه این همکاری بوده‌ام. البته این کار نیز سومین همکاری مشترک من با تبریزی است.

رضوی مجد در خصوص کار در کشور ارمنستان گفت: کشور ارمنستان با ما همکاری خوبی داشته و خیلی از فضاهای موجود را برای ما مهیا می‌کرد. در این میان خانم آباد نیز کمک‌های زیادی برای فیلمبرداری این فیلم انجام دادند زیرا این فیلم دارای لایه‌‌های مختلفی است.
وی در ادامه افزود: این فیلم درباره ناهنجاری‌هایی است که در جامعه بعضی از افراد از آن استفاده خوب و یا بد می‌کنند و ممکن است این طنزها تاریخ مصرف داشته باشد ولی موضوع و اصل داستان تاریخ مصرف ندارد.

یا حسین (ع)

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها