0

راههایی برای رهایی از جویدن ناخن

pasargad54
pasargad54
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2135

راههایی برای رهایی از جویدن ناخن
دوشنبه 16 آذر 1388  11:28 PM

هنگامی که من در اینترنت به دنبال اطلاعات کاملی در باره جویدن ناخن بودم، نتوانستم اطلاعات کاملی در این زمینه به دست بیاورم.این عادت معمولابسیار بد و ناخوش آیند است که اکثر ما در دوران کودکی با آن مواجه هستیم. اما من هر چقدر گشتم نتوانستم اطلاعات کاملی در این زمینه پیدا کنم و به ناچار تصمیم گرفتم خودم مواردی را پیدا کنم که بسیار مفید است ونتیجه آن را برای شما نیز بگویم.

دستورالعمل:

گام اول:
اولین قدم برای رهایی از جویدن ناخن استفاده از لاک ناخن است. البته این مورد ممکن است برای خیلی ها کارآمد نباشد اما راه حل خوبی است . چرا که باعث می شود حواس شما متوجه جویدن ناخن نشود.اگر نمی دانید چگونه از لاک ناخن برای جلوگیری از جویدن استفاده کنید، بهتر است به وسیله لاک لایه کلفتی روی ناخن ایجاد کنید به گونه ای که مانند حالتی باشد که ناخن مصنوعی روی ناخن خود کاشته اید. از محصولات تقویت کننده و براق کننده ناخن استفاده کنید و از ناخن های خود مراقبت کافی را به عمل بیاورید تا بلند شود.برای بلند کردن ناخن ها نیز می توانید از لاک هایی استفاده کنید که همرنگ ناخن باشند و یا رنگ هایی داشته باشند که مطابق سلیقه و مورد پسند شماست. با اضافه کردن رنگ های فانتزی، نیز می توانید عادت جویدن ناخن های خود را کنار بگذارید چرا که توجه شما معطوف به سالم ماندن رنگ ناخن ها می شودو کمتر به فکر جویدن می افتید.

گام دوم:
همیشه این نکته را مد نظر داشته باشید و ملکه ذهن خود کنید که: ناخن ها برای تزئین هستند نه ابزار استفاده ! همیشه این ایده به من نیرو می داد تا جلوی خودم را بگیرم و از ناخن به عنوان یک ابزار استفاده نکنم. هنگامی که من از ناخن به عنوان یک شی تزئینی زیبا در ذهن خودم یاد می کنم، همین طرز فکر باعث می شود بتوانم بهتر و دقیق تر از آن مراقبت کنم. من فهمیدم که نیاز و کشش وجود دارد اما مهم تراز آن منطق است.” من این کار را نباید انجام دهم چرا که کار سالمی نیست!” بهترین و مهمترین کاری که می توانید انجام دهید این است که واقع بین باشید و آن را در خود به صورت یک عادت در بیاورید. به یاد داشته باشید ناخن ابزار نیست. این به این معنا است که از ناخن برای باز کردن چیز ها استفاده نکنید چرا که با این کار مقاومت ناخن ها کمتر شده و آسیب پذیری بیشتری پیدا می کنند.

گام سوم:
همیشه برای کوتاه کردن ناخن ها از ناخن گیر استفاده کنید و کرم های حاوی ویتامین E را استعمال کنید. هر بار که فکر می کنید نیاز دارید ناخن های خود را کوتاه کنید از ناخن گیر استفاده کنید. همیشه پیش خود یک ناخن گیر داشته باشید تا در مواقعی که ناخن های شما یک دست و صاف نیستند بتوانید از آن استفاده کنید. از ناخن های خود خوب مراقبت کنید و همیشه آنها را پاکیزه و تمیز نگه دارید. اگراز پس هزینه های مانیکور و پدیکور بر می آیید، می توانیداین روش ها را هم امتحان کنید تا ناخن هایی زیباتر و جذاب تر داشته باشید. در طول روز از کرم های حاوی ویتامین E نیز برای استحکام ناخن ها استفاده کنید. همچنین می توانید در رژیم غذائی خود موادی مانند امگا ۳ و یا روغن ماهی را بگنجانید که مطمئن هستید برای استحکام و زیبایی ناخن ها مفید است.

گام چهارم:
هر کجا که می توانید از دستکش و یا جوراب استفاده کنید تا از پوست دست و ناخن ها در مقابل محیط اطراف محافظت کنید. مناطقی نیز وجود دارد که اصلا نیازی به استفاده از دستکش و یا جوراب نیست مانند جزائری که آب و هوای بسیار خوبی دارند. البته در این مناطق نیز مردم برای محافظت از ناخن های خود راه های دیگری به کار می برند.

گام پنجم:
همیشه انگشتان دست خود را مشغول نگه دارید. حتی اگر مشغول دیدن یک فیلم سینمائی یا بازی ورزشی هستید، احتمال جویدن ناخن ها وجود دارد. برای جلوگیری از جویدن، به نظر من بهتر است یک نوع اسباب بازی را انتخاب کرده و در تمام مدت ، انگشتان خود را با آن سرگرم کنید. معمولا مربع های بازی و روبیکس ها بازی ها ی بسیار خوبی برای این منظور هستند چرا که باعث می شود انگشتان دست مشغول باشند. شما به راحتی می توانید به یک مرکز خرید اسباب بازی رفته و مطابق سلیقه خود بازی ای را خریداری کنید. حتی اگر وسیله خریداری شده دکمه ای باشد که باز و بسته می شود، به وسیله آن به راحتی می توانید انگشتان دست خود را برای مدتی سرگرم کنید.

هشدارها و توصیه ها :

شما می توانید از روش های خودتان نیز برای از بین بردن عادت جویدن ناخن نیز استفاده کنید.

به خودتان زمان بدهید،تغییرات کم کم نمود خواهند کرد.

خلاق باشید،چیز های جدید خلق کنید.

هیچ گاه دست از تلاش بر ندارید. با استفاده از قدرت اراده می توانید به هر آنچه بخواهید برسید

منبع: نشریه اینترنتی آشنا

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها