طرز تهیه كيك سيب و دارچين
جمعه 13 آذر 1388 8:29 PM
مواد لازم:
تخم مرغ=1 عدد
روغن=4/3 ليوان
دارچين=1 قاشق مرباخوري
آرد=1 ليوان
سيب نرم شده=1 و 2/1 عدد
پودر شكر=4/1 ليوان
بيكينگ پودر=1 قاشق غذاخوري
مواد لازم براي تزئين:
مرباي توت فرنگي=1 ليوان
پودر نارگيل=به مقدار لازم
برگ نعناع
چوب دارچين
طرز تهيه:
1. تخم مرغ+شكر+دارچين+روغن را در ظرفي ريخته با همزن دستي خوب مواد را هم بزنيد.
2. سيب نرم شده+آرد+بيكينگ پودر را به مواد اضافه كرده هم بزنيد.
3. ظرف مخصوص كيك را كمي چرب كرده،آرد بپاشيد سپس مواد را در ظرف ريخته ظرف را در طبقه وسط فري كه از قبل گرم كرده ايد قرار دهيد و بگذاريد به مدت 45 دقيقه با حرارت 160 درجه سانتيگراد بپزد.
4. كيك را از فر خارج كرده سپس طبق شكل وسط آن مربا بريزيد.
5. چند عدد كاغذ به صورت سيب بريده طبق شكل روي كيك بگذاريد سپس روي سطح كيك پودر نارگيل بپاشيد .
6. كاغذها را از روي سطح كيك برداشته تا روي سطح كيك شكل سيب نقش بسته باشد.
7. با چند عدد برگ نعناع تازه و چوب دارچين برگ و ساقه سيب را تزئين كنيد.
8. كيك را در يخچال گذاشته پس از اينكه كمي خنك شد آنرا برش دهيد.