0

بانک جامع احادیث مهدوی

nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

بشارت جبراییل بر حضرت محمد (ص) مبنی بر قیام حضرت قائم (عج) در اخر الزمان
چهارشنبه 25 آذر 1394  1:02 PM

عبان بن عثمان میگوید:

ابو عبد اللَّه جعفر بن محمّد علیهما السّلام فرمود: روزي رسول خدا صلّی اللَّه علیه و آله در بقیع بود که علیّ علیه السّلام آمد و از رسول خدا صلی اللَّه علیه و آله جویا شد گفتندش در بقیع است علیّ علیه السّلام نزد رسول خدا آمد و سلامش کرد رسول خدایش فرمود: بنشین و او را در سمت راست خود نشانید، سپس جعفر بن ابی طالب آمد و از رسول خدا جویا شد باو گفته شد که در بقیع است نزد آن حضرت آمد و سلامش کرد رسول خدا (ص) او را در سمت چپ خود نشانید، سپس عبّاس آمد و از رسول خدا جویا شد باو گفته شد که در بقیع است به نزد آن حضرت آمد و سلامش کرد رسول خدا (ص) در پیش رویش او را نشانید.سپس رسول خدا رو بعلیّ کرد و فرمود مژدهات ندهم؟ خبرت ندهم؟ عرض کرد: چرا یا رسول اللَّه، فرمود: جبرئیل اندکی پیش نزد من بود و مرا خبر داد آن قائمی که در آخر زمان خروج میکند و زمین را پر از عدل میکند [همان طور که از ظلم و جور پر شده باشد] از نسل تو و از فرزندان حسین است.
علیّ عرض کرد: یا رسول اللَّه هیچ خیري از خدا بما نرسیده است مگر آنکه بدست شما بوده است؟سپس رسول خدا رو بجعفر بن ابی طالب کرد و فرمود: اي جعفر مژدهات ندهم؟خبرت ندهم؟ عرض کرد: چرا یا رسول اللَّه. فرمود: اندکی پیش جبرئیل نزد من بود و مرا خبر داد آن کسی که آن را (یعنی پرچم را) بقائم میسپارد از نسل تو است، آیا میدانی او کیست؟ عرض کرد: نه، فرمود: او همان است که صورتش همچون دینار (گرد) دندانهایش همچون ارّه و شمشیرش همچون شعله آتش است با خواري داخل سپاه میشود و با عزت از ان بیرون می اید.جبرئیل و میکائیل او را در میان میگیرند.سپس بعبّاس متوجّه شد و فرمود: اي عمو آنچه را که جبرئیل بمن خبر داد تو را خبر ندهم؟ عرض کرد: چرا یا رسول اللَّه حضرت (ع) فرمود: جبرئیل بمن گفت:واي بر نسل تو از فرزندان عبّاس. پس عبّاس عرض کرد: یا رسول اللَّه از زنان دوري نگزینم؟ حضرت به او فرمود: خداوند از آنچه شدنی است فارغ شده است.

غیبت نعمانی،باب14،ح1

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

تشکرات از این پست
siryahya
دسترسی سریع به انجمن ها