0

كتلت مرغ و هویج

 
matin60
matin60
کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت : آذر 1388 
تعداد پست ها : 147
محل سکونت : اصفهان

كتلت مرغ و هویج
پنج شنبه 12 آذر 1388  11:26 AM

كتلت مرغ و هویج

سارا حسنلو: همیشه متخصصان تغذیه، مصرف کم گوشت قرمز و عادت به خوردن گوشت سفید (مرغ و ماهی) را توصیه می‌کنند. از آنجایی كه مصرف غذاهای نانی، هم میزان كالری دریافتی را کنترل می کنند و هم وعده غذایی سبك‌تری هستند، می‌توان گفت که این غذاها، انتخاب مناسبی به خصوص برای دانش آموزان می‌باشند که وعده‌های زیادی از روز را در مدرسه‌اند و بهتر است ساندویچ‌‌های خانگی را برای زنگ‌ تفریح‌شان ببرند.

مواد لازم (برای 4 نفر):

گوشت مرغ                           400 گرم

لپه                                       دو سوم لیوان

تخم‌مرغ                                   1 عدد

هویج رنده شده                           نصف لیوان

گشنیز تازه                               1 لیوان

گوجه فرنگی متوسط                    4 عدد        

پیاز متوسط                               1 عدد متوسط 

نمك، فلفل سیاه و زردچوبه              به میزان دلخواه

روغن مخصوص سرخ کردنی         5 قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

- ابتدا گوشت مرغ‌ را چرخ كنید.

- سپس لپه‌ای را که از قبل پخته شده، به همراه پیاز و هویج رنده‌شده، تخم‌مرغ و گشنیز خرد‌شده و ادویه‌ها به آن بیفزایید و با هم ورز بدهید.

- در تابه‌ای كه از قبل روغن مخصوص سرخ كردنی در آن ریخته‌اید و داغ شده است، کتلت ها را سرخ كنید.

- گوجه‌فرنگی‌های رنده‌شده را با كمی نمك و فلفل مزه‌دار كنید و روی كتلت‌های سرخ شده بریزید.

- سپس غذا را چند دقیقه‌ای روی حرارت ملایم بگذارید تا گوجه فرنگی ها هم بپزند.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها