كتلت مرغ و هویج
پنج شنبه 12 آذر 1388 11:26 AM
كتلت مرغ و هویج
سارا حسنلو:
همیشه متخصصان تغذیه، مصرف کم گوشت قرمز و عادت به خوردن گوشت سفید (مرغ و ماهی) را توصیه میکنند. از آنجایی كه مصرف غذاهای نانی، هم میزان كالری دریافتی را کنترل می کنند و هم وعده غذایی سبكتری هستند، میتوان گفت که این غذاها، انتخاب مناسبی به خصوص برای دانش آموزان میباشند که وعدههای زیادی از روز را در مدرسهاند و بهتر است ساندویچهای خانگی را برای زنگ تفریحشان ببرند.
مواد لازم (برای 4 نفر):
گوشت مرغ 400 گرم
لپه دو سوم لیوان
تخممرغ 1 عدد
هویج رنده شده نصف لیوان
گشنیز تازه 1 لیوان
گوجه فرنگی متوسط 4 عدد
پیاز متوسط 1 عدد متوسط
نمك، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان دلخواه
روغن مخصوص سرخ کردنی 5 قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
- ابتدا گوشت مرغ را چرخ كنید.
- سپس لپهای را که از قبل پخته شده، به همراه پیاز و هویج رندهشده، تخممرغ و گشنیز خردشده و ادویهها به آن بیفزایید و با هم ورز بدهید.
- در تابهای كه از قبل روغن مخصوص سرخ كردنی در آن ریختهاید و داغ شده است، کتلت ها را سرخ كنید.
- گوجهفرنگیهای رندهشده را با كمی نمك و فلفل مزهدار كنید و روی كتلتهای سرخ شده بریزید.
- سپس غذا را چند دقیقهای روی حرارت ملایم بگذارید تا گوجه فرنگی ها هم بپزند.