0

برشتوک

 
matin60
matin60
کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت : آذر 1388 
تعداد پست ها : 147
محل سکونت : اصفهان

برشتوک
پنج شنبه 12 آذر 1388  11:08 AM

برشتوک

مواد لازم

پودر قند: دو پیمانه (300 گرم)

آرد گندم: دو و نیم پیمانه (350 گرم)

آرد نخودچی: دو پیمانه (220 گرم)

روغن جامد: یک پیمانه (215 گرم)

پودر هل: یک قاشق سوپخوری

پودر کاکائو: دو قاشق سوپخوری

مواد مورد نیاز برای تزئین برشتوک

شکلات قهوه‌ای: 150 گرم

شکلات سفید: 150 گرم

پسته: یک پیمانه

طرز تهیه: ابتدا پودر قند و آرد گندم را الک کرده، درون تابه بریزید و روی حرارت تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود زمانی که عطر آن در آمد از روی حرارت بر دارید. آرد نخودچی را هم الک کنید. جداگانه تفت دهید و به آرد گندم اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید. روغن را اضافه کرده و پس از آب و مخلوط شدن روغن با مواد تابه، از روی حرارت بردارید و بگذارید تا مواد نیمه گرم شوند. قند، پودرهل، و پودر کاکائو را به مواد بیافزایید. حلوا را به ضخامت دو سانتی‌متر بین دو ورق کاغذ روغنی با وردنه پهن کنید. شکلات تیره و سفید را در دو ظرف جداگانه ریخته و روی بخار آب قرار دهید. روی خمیر باز شده شکلات تیره آب شده بریزید و روی آن را صاف کنید و بگذارید کمی ببندد و در این هنگام شکلات سفید را ریخته و صاف کنید و روی آن دوباره شکلات تیره آب شده بریزید و صاف کنید، پس از بسته شدن شکلات، حلوا را به شکل لوزی برش دهید و روی حلوا مطابق شکل با پسته تزیین کنید.
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها