0

آب مرواريد ، شايع‌ترين علت كاهش ديد

 
azadeh7
azadeh7
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 442
محل سکونت : اصفهان

آب مرواريد ، شايع‌ترين علت كاهش ديد
چهارشنبه 11 آذر 1388  3:10 AM


جام جم آنلاين: دكتر حيدر سياتيري فوق تخصص قرنيه با بيان اين كه آب‌مرواريد به كدورت لنز طبيعي اطلاق مي‌شود، اين عارضه چشمي را شايع‌ترين علت كاهش ديد قابل برگشت در انسان برشمرد و افزود: در علم پزشكي نوين، آب مرواريد زودتر از گذشته عمل مي‌شود و بدين ترتيب تا حدودي شماره چشم بيمار هم اصلاح مي‌شود.FarsPatogh.Com | پاتوق سرگرمی ایرانیان

 

اين فوق تخصص قرنيه در گفتگو با ايسنا با بيان اين‌كه روش‌هاي درمان آب مرواريد در دنيا تحول چشمگيري يافته است، اظهار كرد: در يكي از روش‌هاي نوين درمان آب مرواريد با استفاده از امواج اولتراسوند (ماوراي صوت)، لنز طبيعي چشم خرد شده و با ايجاد برشي كوچك از چشم خارج مي‌شود. 

وي با اشاره به اين‌كه در اعمال جراحي جديد دستكاري چشم به حداقل رسيده است، ادامه داد: در اين شيوه درمان جراحي نيازي به ايجاد برش‌هاي وسيع، بيهوشي و حتي تزريق بي حسي نيست و صرفا با استفاده از قطره بي‌حسي تتراكائين طي 15 دقيقه عمل جراحي انجام و بدون نياز به بخيه و پانسمان بيمار بلافاصله مرخص مي‌شود.

اين عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي تهران، كاهش ميزان خونريزي، عفونت و بروز آستيگماتيسم را از فوايد اين شيوه درماني نوين برشمرد و افزود: هم اكنون پيشرفت‌هاي فراواني در انواع لنزها حاصل شده است، به‌نحوي كه در آينده لنزهايي به بازار خواهد آمد كه پس از كاشت با تابش اشعه ماوراء بنفش تنظيم مي‌شود.

علامت قوز قرنيه

عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي تهران همچنين گفت: در قوز قرنيه كه يكي از بيماري‌هاي شايع كشور است ديد شخص كم مي‌شود به نحوي كه استفاده از عينك آن را اصلاح نمي‌كند و اين مهم‌ترين علامت اين بيماري است.

سياتيري گفت: متاسفانه هنوز علت قوز قرنيه مشخص نيست اما در حساسيت‌هاي دوران كودكي و حساسيت‌هاي فصلي چشم شايع‌مي‌شود.

وي افزود: اولين كمك در اين زمينه استفاده از لنزهاي تماسي مخصوص قرنيه است و اگر كسي نتوانست از اين لنزها استفاده كند مي‌توان با روش‌هاي جراحي آن را درمان كرد.

وي با بيان اين‌كه تابش اشعه فرابنفش در هنگام عمل جراحي بر استحكام قرنيه مي‌افزايد، تصريح كرد: اقدام ديگر براي درمان اين عارضه استفاده از حلقه‌هاي پلاستيكي در قرنيه است و اگر هيچ‌كدام از روش‌هاي ذكر شده موثر نبود، پيوند قرنيه به صورت لايه‌اي انجام مي‌شود.

سياتيري با بيان اين‌كه پيوند قرنيه در عارضه قوز قرنيه بيش از 80‌درصد موفقيت دارد، گفت: به دليل اين‌كه از لايه‌هاي قرنيه خود شخص در اين عمل استفاده مي‌شود و احتمال رد پيوند كم است اما برخي از اين افراد مجبورند پس از عمل از لنز تماسي نيز استفاده كنند.

سياتيري ادامه داد: لنزهاي تماسي جهت اصلاح عيوب انكساري استفاده مي‌شود و به دو نوع نرم و نيمه‌سخت موجود است. وي افزود: اگر بيماري آستيگمات چشم در فرد زياد نباشد از نوع نرم و اگر زياد باشد از لنز نيمه سخت استفاده مي‌شود.

وي خاطرنشان كرد: مهم‌ترين مساله‌اي كه در استفاده از لنزهاي تماسي بايد مورد توجه قرار بگيرد رعايت بهداشت و ندادن لنز به فرد ديگر است كه اگر اين موارد رعايت نشود موجب عفونت‌هاي قرنيه مي‌شود و احتمال دارد فرد را نابينا كند.

وي با بيان اين‌كه بهتر است لنزها را شب‌ها هنگام خواب در‌بياورند، افزود: لنز يك وسيله پزشكي است و فقط بايد از افراد چشم‌پزشك خريداري شود.


mobile

 

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها