0

لقمه ي حرام

magam4u
magam4u
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 976

لقمه ي حرام
سه شنبه 10 آذر 1388  2:14 PM

بارها با خود انديشيده ام كه چرا در جامعه ي امروز ما با وجودي كه سطح معلومات افراد بالاتر رفته و عده ي افراد ثروتمند با امكانات رفاهي آنچناني بسيار بيشتر از سابق است ، اما آن شادماني و شور و شعف زندگي قديمي ها را در افراد جامعه ي كنوني نداشته و به دنبال قرص شادي و ... براي لحظه اي شاد بودن هستند و يا زندگي فلاكت باري را مي گذرانند. شايد بگوييد چون كار ندارند يا اميد به زندگي ندارند يا اشغله هاي كاري زياد است و امثال اين ها اما جالب است كه در بين افراد بي نياز و بيكار هم اين مسائل را داريم تا افراد نيازمند و چند شغله!

هرچند نه آيت الله هستم و نه آيت الله زاده ، وليآن چه شكي در آن نيست تأثير لقمه ي حرام است كه اثر خود را مي گذارد.خانواده هايي را مي بينيم كه پدر و مادر از هيچ كوششي براي تربيت فرزندانشان دريغ نكرده اند ولي خود در تعجبند كه چرا فرزندانشان گمراه شده و به انحراف كشيده شده اند. بدون اغراق اجداد زحمت كش ما كه غالباً كشاورز و يا دامدار و ... بوده اند به اين قبيل مسائل بيشتر اعتقاد داشته و فرزنداني شايسته نيز تحويل جامعه داده اند. مي گوييد نه تحقيق كنيد...

شايد كسي به ذهنش هم خطور نكند كه لقمه ي حرام به خورد بچه هايش داده اما نمونه هاي آن در مشاغل مختلف زياد است. من معلم اگر به جاي 90 دقيقه 75 دقيقه با دانش آموزان كار كنم لقمه ي حرام به خانه برده ام . آن ميوه فروش اگر قيمت ميوه هايش مثلاً 285 تومان شد و بدون رضايت مشتري آن را به رقم 300 گرد كرد و از مشتري گرفت ، لقمه ي حرام به خورد فرزندانش داده است و خود حديث مفصل بخوان از اين مجمل...

از اين ها كه بگذريم صد البته مسلم است تأثير رشوه گيري ، زير ميزي ، هديه هاي زوركي ، شيريني ، دزدي عيان ، كلاهبرداري ،ربا و... كه خود بهتر از آن ها آگاهيد و بسياري با آگاهي يا بدون آگاهي در اين وادي ها قرار گرفته اند.

لقمه ي حلال و دوري از گناه باعث تقويت ايمان شده و آن خود جلوگيرنده ي بسياري از نااميدي ها ، افسردگي ها ، كجروي ها ، خودكشي ها و ديگر كشي ها ، غمگيني ها و بيماري هاي جسمي و روحي خواهد بود.

تأثير ايمان قوي در پيش گيري و مداواي بسياري از بيماري ها به اثبات رسيده و شكي در آن نيست. پس بياييم لااقل در جهت سلامت خود در اين مسير گام برداريم.

از شما دوستانِ عزیزم در راسخون استدعا دارم ، این اشعار رو بخونید و پخش کنید ، ان شاءالله در ثوابش شریک باشید

روزهٔ کودکانه . نماز کودکانه . قرآنِ کودکانه

وبلاگ مجموعه اشعار بنده حقیر :

http://delsoroodeha.rasekhoonblog.com

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها