پاسخ به:ترشی مخلوط
یک شنبه 8 آذر 1388 2:00 PM
موادلازم :
گل کلم 5/1 کیلوگرم
برگ کلم 5/0 کیلوگرم
سبزی معطر پاک کرده 5/0 کیلوگرم
فلفل دلمه ای 3 عدد متوسط
کرفس خرد شده 5/0 کیلوگرم
لوبیا سبز خردشده 250 گرم
هویج خرد شده 5/0 کیلوگرم
سیر 2 بوته
فلفل سبز تند 4-3 عدد
بادمجان 1 کیلو
پیاز ریز 5/0 کیلوگرم
موسیر خشک 100 گرم
سیب زمینی ترشی 5/0 کیلوگرم
نعنای خشک یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به اندازه لازم
زردچوبه یک قاشق غذاخوری
ادویه ترشی 2 قاشق غذاخوری
سرکه به اندازه لازم
طرز تهیه
گل کلم ها را به طور کامل تمیز کرده و می شوییم. برگ کلم را به صورت مربع های کوچک برش می دهیم.
بادمجان ها را به صورت مکعبی بریده و با یک و نیم لیوان سرکه می پزیم.
سیب زمینی ترشی، کرفس، لوبیا سبز، فلفل سبز تند، سبزی معطر، فلفل دلمه ای و هویج را خرد می کنیم. سیر را هم به صورت حلقه های نازک خرد می کنیم.
موسیر را خیس کرده و چند بار آب آن را عوض می کنیم.
پیازهای ریز را شسته و خشک می کنیم. سپس همه مواد را با هم مخلوط می کنیم. در نهایت ادویه ترشی ( طرز تهیه آن در پایین آورده شده است )، زردچوبه ، نمک، فلفل و نعنای خشک را می افزاییم. سپس سرکه را به اندازه ای اضافه می کنیم تا به طور تقریبی روی مواد را بگیرد ( نه به طور کامل ).
مواد لازم برای ادویه ترشی :
پودر گلپر 100 گرم
پودر تخم گشنیز 50 گرم
پودر زیره سبز 50 گرم
ریشه جوز بویا ( پودر شده ) 25 گرم
جوز رنده شده 2عدد
دارچین یک قاشق سوپ خوری
فلفل سیاه یک قاشق سوپ خوری
فلفل سبز یک قاشق سوپ خوری
پودر رازیانه 50 گرم
تمام مواد را با هم مخلوط می کنیم. ادویه ترشی آماده است.
* توجه
- با پارچه ای تمیز، آب اضافی هر یک از سبزیجات را بگیرید.
- سبزی معطر شامل مرزه، ترخون، گشنیز، جعفری، نعناع و ... است.