فلافل خوزستان
شنبه 7 آذر 1388 9:14 PM
فلافل خوزستانی
مواد لازم :
* نخود خیس شده :250 گرم
* پیاز : یك عدد بزرگ
* سیر : 3 حبه
* رب گوجه فرنگی : یك قاشق مربا خوری
* سیب زمینی آب پز : 1 عدد كوچك
* ادویه كاری : 2 قاشق چایخوری
* فلفل و نمك و زردچوبه : به میزان دلخواه
طرز تهیه :
ابتدا نخود را به همراه پیاز و سیر چرخ كرده (نخود چرخ شده باید كمی زبر باشد)سپس سیب زمینی رنده شده و رب گوجه و تمام مواد باقیمانده را به مایه نخود اضافه نموده و خوب ورز میدهیم . لازم بذكر است قبل از سرخ كردن فلافل مقداری كمی آب اضافه كرده تا مایه نسبتاٌ نرمتر شود با این كار فلافل ترد خواهد شد.
نكات مهم :
1- هیچوقت به مایه فلافل تخم مرغ اضافه نكنید زیرا طعم واقعی فلافل را از بین میبرد و مانند كتلت خواهد شد .
2- برای خوشمزه تر شدن فلافل از فلفل به میزان بیشتری استفاده شود .
3- میتوان بجای رب گوجه از یك عدد گوجه فرنگی رنده شده استفاده كرد .
4- برای سرخ كردن از ظرف كوچك و گود استفاده شود برای صرفه جویی در روغن و سرعت پخت و شعله اگر كم باشد فلافل شما نیز مغز پخت خواهد شد .
دستور پخت سس فلافل :
یك عدد سیب زمینی آب پز و له شده را با ومقداری رب گوجه و فلفل و نمك در آب حل كرده و مواد را میپزیم تا مایه نسبتاٌ غلیظی بدست آید . این دستور پخت فلافل خوزستان است حتماٌ امتحان كنید.
منبع : آشپز ایرانی