0

بررسی فنی سونی اريکسون Z300: ساده و مناسب

 
borujerd
borujerd
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1389 
تعداد پست ها : 36
محل سکونت : البرز

پاسخ به:بررسی فنی سونی اريکسون Z300: ساده و مناسب
دوشنبه 18 بهمن 1389  11:02 AM

صفحه نمايش:

صفحه نمايش اصلی نسبتا کوچک است و ازنوع STN می باشد. ابعاد آن 128 x ١٢٨ پيکسل است. و ۶۵K رنگ را نشان می دهد. کيفيت تصاوير روی صفحه نمايش در حد متوسط است. صفحه نمايش بيرونی سياه سفيد در شرايط مختلف نور به خوبی خوانده می شود.
 

صفحه کليد:

سونی اريکسون Z300 دارای صفحه کليد عددی استاندارد و کليد سبز و قرمز، کليد C و ويرايش در اطراف آن قرار دارند. صفحه کليد عددی دارای نور زمينه غير يکنواخت و به رنگ نارنجی است. استفاده از صفحه کليد عددی آسان نيست و صدای کليک بلندی دارد. هيچ سيگنال نوری برای نشان دادن روِيدادهای ناموفق فراهم نشده است و برای چک کردن آن حتما بايد به صفحه نمايش نگاه کنيد.
 
   

ساختار منو:

ساختار منو Z300 مانند Z200 است. منوی اصلی به صورت ماتريسی از آيکن های 3x٣ نشان داده می شود که برای هر يک از آنها می توان روی صفحه کليد عددی يک ميانبر تعيين کرد. زير منوها به صورت ليست هستند و آنها نيز دارای کليد ميانبر می باشند. در حالت Stand by می توان برای هر یک از جهت های کليد حرکتی عملکرد مورد نظر را تعيين کرد. حرکت در منو سريع است.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها