0

طرز تهیه پیراشکی

 
pasargad54
pasargad54
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 2135
محل سکونت : اصفهان

طرز تهیه پیراشکی
شنبه 7 آذر 1388  11:17 AM

طرز تهیه : پیراشکی

مواد لازم برای خمیر پیراشکی:

آرد : 3 تا 4 لیوان

روغن : نصف لیوان

پیکینگ پودر: 1 قاشق مربا خوری

شیر : 1 لیوان

نمک: مقداری

دستور: ابتدا شیر، نمک، بیگینگ پودر و روغن را با هم مخلوط می کنیم و سپس آرد را آرام به مواد می افزاییم تا جاییکه خمیری کاملاً یکدست به دست آوریم. توجه داشته باشید آرد را به میزانی اضافه می کنیم که خمیر به دست نچسبد.

 

بعد از درست شدن خمیر آن روی آن را با نایلون می پوشانیم و به مدت 5/1 کنار می گذاریم تا خمیر ما وَر بیاید.

 

مواد لازم برای داخل پیراشکی:

گوشت چرخ کرده: 150 گرم

پیاز متوسط خرد شده: 1 عدد

خیار شور خرد شده:  100گرم

سبزی معطر(جعفری، نعنا و...) : به میزان لازم

زرشک: به میزان لازم (بنا به ذائقه)

سیب زمینی آب پز شده و خرد شده: 2 عدد کوچک

رُب گوجه فرنگی : 1 قاشق غذاخوری

ادویه : زرد چوبه، فلفل به میزان لازم

 

دستور: ابتدا پیاز را به همراه گوشت چرخ کرده تفت می دهیم. سپس ادویه ، رُب گوجه فرنگی، زرشک و سبزی معطر را به مواد افزوده و هم می زنیم تا کاملاً مخلوط گردد. مواد را کنار گذاشته تا سرد شود بعد سیب زمینی و خیار شور خرد شده را با آن مخلوط می کنیم. پس از وَر آمدن خمیر مقداری از خمیر را برداشته کف دست باز کرده و مقداری از مواد را لای آن می ریزیم و دو  لبه ی خمیر را روی هم آورده و آن را به هم می چسبانیم و در روغنی که از قبل گذاشته ایم تا داغ شود سرخ می کنیم.

بعد آنها را در ظرف مورد نظر چیده و با کاهو و ... تزیین می کنیم. (مانند تصویر)  

تشکرات از این پست
papeli
دسترسی سریع به انجمن ها