0

سوپ کرفس

 
pasargad54
pasargad54
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 2135
محل سکونت : اصفهان

سوپ کرفس
شنبه 7 آذر 1388  11:13 AM

 

 

 

 

این سوپ به دلیل داشتن کرفس، برای کاهش استرس مفید است.

 

مواد لازم :

روغن زیتون              2 قاشق سوپ‌خوری

پیاز                          یك عدد كوچك

ساقه كرفس           یك عدد

تره‌فرنگی               یك عدد كوچك (فقط قسمت‌های سفید و سبز كمرنگ)

سیب‌زمینی           60 گرم

سیر                       4 عدد

آب یا‌ آب مرغ           5/1 پیمانه

جعفری و آویشن   هر كدام 5 ساقه (برای طعم‌دار كردن)

نمك و فلفل                                         به مقدار لازم

روغن گردو                                           نصف قاشق سوپ‌خوری (برای تزئین)

كرفس خلال شده                               یك چهارم پیمانه

پیازچه یا جعفری فرنگی ریز شده         به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

روغن زیتون را داخل ظرف بریزید و پیاز را با حرارت ملایم در آن سرخ كنید .

سپس تره‌فرنگی و كرفس را كاملا ریز كرده و به آن اضافه كنید.

حدود 10 دقیقه آنها را سرخ کنید و به آرامی هم بزنید.

وقتی سبزی‌ها نرم شدند، نصف قاشق چایخوری نمك به آنها اضافه كنید.

سبزی‌ها باید به اندازه‌ای بپزند كه رنگ آنها تغییر نكند.

حالا سیب‌زمینی و سیر را خرد کنید و به همراه ساقه ی جعفری و آویشن به ظرف اضافه نمایید و خوب به هم بزنید.

بعد آب یا آب مرغ را هم به آن اضافه كنید.

وقتی آب جوش آمد، نمك سوپ را اندازه كنید و بگذارید 30 تا 40 دقیقه بجوشد تا سبزی‌ها كاملا نرم شوند و سوپ جا بیفتد. ظرف را از روی شعله بردارید.

ساقه‌های جعفری و آویشن را كه فقط برای طعم دادن به سوپ، در آن ریخته بودید، در بیاورید.

سوپ را در داخل یك مخلوط كن بریزید. سپس از یك صافی بگذرانید (این مرحله برای این كه سوپ چسبناك نشود مهم است).

با پشت ملاقه سوپ را فشار دهید تا تمام آن از صافی عبور كند.

حالا سوپ شما به حالتی یكنواخت درآمده است.

آن را دوباره در ظرف بریزید و روی حرارت قرار دهید و ادویه دلخواه خود را اضافه كنید.

سوپ شما آماده است.

سوپ را داخل كاسه بریزید و برای تزئین از روغن گردو و خلال‌ كرفس استفاده كنید. به طور دلخواه می‌توانید از جعفری فرنگی و پیازچه نیز برای روی آن استفاده كنید.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها