كتلت مرغ
شنبه 7 آذر 1388 4:57 AM
انواع كتلت مى تواند براى ميز شام شما وعده اى ساده و خوشمزه باشد. براى استفاده بيشتر از گوشت سفيد ما كتلت مرغ را به شما پيشنهاد مى كنيم :
مواد لازم :
يك عدد سينه مرغ متوسط
دو عدد پياز متوسط
سه عدد سيب زميني متوسط
سه عدد تخم مرغ
يك دوم قاشق چايخوري زعفران ساييده
يك فنجان پودر سوخاري
نمك و فلفل به مقدار دلخواه
طرز تهيه :
سينه مرغ را همراه با يك ليوان آب، يك عدد پياز، كمي نمك و نصف مقدار زعفران حل شده با شعله ملايم ميپزيم تا آب آن كشيده شود. سيب زمينيها را پخته و گرم گرم آن را رنده و يا چرخ ميكنيم. مرغ و سيب زميني را مجدداً چرخ كرده و پياز را هم رنده ميكنيم و با تخم مرغ، زعفران حل كرده، نمك و فلفل آن را خوب ورز ميدهيم و كف دستمان را به پودر سوخاري آغشته كرده و از مايه به اندازه يك عدد پرتقال متوسط برمي داريم و آن را به صورت گرد يا بيضي شكل ميدهيم و در روغن سرخ ميكنيم و آنها را در ديس ميچينيم..