0

قلیه ماهی(غذای جنوب ایران)

 
gps0064
gps0064
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 1751
محل سکونت : اصفهان

قلیه ماهی(غذای جنوب ایران)
شنبه 7 آذر 1388  3:07 AM


لینکدونی دات کام


در اینجا یکی از غذاهای معروف جنوب ایران را که با ماهی تهیه می‌شود به شما آموزش مى‌دهیم :

مواد لازم :

ماهی: ۲ کیلوگرم(از نوع ماهیهای شیر،سنگسر،هامور یا شوریده)

پیاز متوسط: ۳ تا ۴ عدد

گشنیز:۱ کیلوگرم

شنبلیله: ۲۵۰ گرم

تمبر هندی: ۲۰۰ گرم

زردچوبه: ۲ قاشق مرباخوری

فلفل قرمز کوبیده شده : به مقدار کم(به نسبتی که میل داریم غذا تند باشد)

سیر:۱ بوته

روغن: ۲۰۰ گرم

طرز تهیه :

سبزی را پس از تمیز کردن شسته در آبکش می‌ریزیم تا آب آن برود؛بعد آنرا ریز خرد می‌کنیم. پیاز را خرد کرده با روغن سرخ می‌کنیم تا طلایی شود. سیر را می‌کوبیم و در پیاز می‌ریزیم. سبزی را نیز به آن اضافه کرده، می‌گذاریم آب آن تبخیر و کمی سرخ شود. ماهی را تکه کرده با ۱ استکان آب و کمی نمک می‌گذاریم در حرارت ملایم بپزد. پوست آن را می‌گیریم و به قطعات درشت خرد کرده در سبزی می‌ریزیم. تمبر هندی را در ۲/۱ لیوان آب جوش خیس می‌کنیم و در پارچه نازکی ریخته،شیره آن را می‌گیریم و آن را به سبزی و ماهی اضافه می‌کنیم؛زردچوبه و کمی نمک به آن زده مخلوط می‌نماییم. تمام مواد را همراه با یکدیگر،کمی سرخ می‌کنیم؛۲ تا ۳ لیوان آب در آن می‌ریزیم و در حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا خورشت آهسته بجوشد و جا بیفتد. در اواخر طبخ ترشی و نمک آن را اندازه می‌کنیم. نوش جان!

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها