0

نرم افزاری برای جستجوی کدهای اولیه گوشی نوکیا

gps0064
gps0064
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1751

پاسخ به:نرم افزاری برای جستجوی کدهای اولیه گوشی نوکیا
پنج شنبه 5 آذر 1388  1:06 AM

نقل قول sifalaw 
 من یک گوشی نوکیا دارم که کدهای تنظیمات کارخانه ای اون رو تغییر دادم و حالا کدهای تغییر داده رو فراموش کردم 
آیا نرم افزاری هست که این کدها رو بازیابی کنه و بتونم ریست  کامل انجام بدم گوشیم ویروسی شده و هیچ ویروس یابی نتونسته اونها رو پاک کنه نشان میده ولی پاک نمیشه

گوشی نوکیا 6120 کلاسیک

با سلام خدمت شما دوست عزیز

در اکثر گوشی ها مخصوصا نوکیا گزینه ایی برای بازگشت به تنظیمات کارخانه وجود دارد.اما اگر پین کد رو فراموش کردید بازگرداندن اون امکان ندارد.همونطور که دوستمون در بالا گفت اون موقع باید گوشی فلش شود.
در مورد ویروسی شدن گوشی تون، در زیر آنتی ویروسی که مخصوص گوشی شماست رو قرار میدهم.انشاالله مشکلتون برطرف شه.

NetQin ( آنتی ویروس )

آنتی ویروسی قدرتمند که احتیاجی به Update ندارد

دانلود  NetQin  ( آنتی ویروس )
357.42 کيلوبايت

همچنین می توانید از آنتی ویروس های بروز وقوی و انصافا جدید سایت راسخون از لینک زیر استفاده کنید.روی لینک زیر کلیک کنید .در صفحه باز شده در سمت چپ و در قسمت بالا مدل و شرکت گوشی خودتون رو انتخاب می کنید. 22 آنتی ویروس که با گوشی شما سازگار است رو نمایش می دهد.

اگه با آنتی ویروس های بالا مشکل حل نشد ، می تونید از روشهای زیر گوشیتونو ریست کنید .احتمالا جواب میده چون خودم هنوز این  روش ها رو امتحان نکردم.

#7780#*
RESET گوشی یا همان بازگشت به حالت تنظیمات کارخانه ای است. مناسب برای زمانیکه گوشی هنگ کرده است . درواقع درایو C گوشی را ریست میکند ( ریست گوشی بدون حذف برنامه ها و دفترچه تلفن و اس ام اس ) بعد از وارد کردن این کد ، گوشی از شما تقاضای وارد کردن security code را خواهد داشت.

#7370#*
فرمت گوشی . مناسب برای زمانیکه گوشی بسیار زیاد هنگ کرده است. درواقع این کد درایو C گوشی را فرمت میکند و البته تمامی برنامه ها و فایلهای موجود بر روی این درایو از بین خواهند رفت . بعد از وارد کردن این کد ، گوشی از شما تقاضای وارد کردن security code را خواهد داشت.

در بکار بردن این روش ها دقت کنید،اگه نمیدونید از کدوم استفاده کنید حتما گوشی رو پیش یه متخص ببرید.

روش مستقیم فرمت گوشی های اسمارت فون بدون نیاز به منوی گوشی:

اگر پسوورد ( security code ) گوشی قبلا تغییر داده شده است و آنرا نمی دانید و همچنین گوشی شما از سیستم عامل سیمبین ورژن7 استفاده می کند ( مثل 6600 و 7610 و 6620 و 6260 و 9500 و 9300 ) ابتدا گوشی را خاموش کرده و در حالیکه سه دگمه سبز ، * ، 3 را همزمان نگه داشته اید گوشی را روشن کنید و آنها را آنقدر نگه دارید تا کار فرمت آغاز بشود. دراین حالت از شما دیگر پسوورد خواسته نخواهد شد و مستقیما گوشی فرمت خواهد شد.

فرمت کارت حافظه گوشی:

به صورت safe mode گوشی را روشن کنید ( برای اینکار درحالیکه دگمه pen (مداد) را نگه داشته اید گوشی را روشن کنید البته درظاهر تفاوتی را مشاهده نخواهید کرد.) سپس این مسیر را در گوشی دنبال کنید : menu>>Extras>>Memory>>Format MEM.card

حالت safe mode برای شما بسیار مفید است. و در مواقعی که گوشی هنگ کرده و بالا نمی آید احتمالا به شما کمک می کند و باعث می شود گوشی بالا بیاید و بعد از آن بتوانید گوشی را درصورت تمایلتان فورمت و یا کار دیگری بر روی آن انجام دهید. درواقع کار آن همانند عمل safe mode ویندوز می باشد و در این حالت دیگر اکثر برنامه های کاربردی که در پشت صحنه همیشه در حال اجرا بودند ، دیگر اجرا نخواهند شد و به همین دلیل گوشی اصطلاحا به راحتی بالا می آید. که در گوشی های مختلف کمی متفاوت می باشد و در اسمارت فون ها اکثرا باید کلید خاصی را ( کلید ABC و یا PEN ) را نگه داشته و سپس گوشی را روشن کنید. تاکید می کنم که در حالت safe mode شما تغییری در ظاهر منوی گوشی نخواهید دید و همه چیز در پشت صحنه اتفاق افتاده است و یا بهتر بگویم از اتفاق افتادن آنها ( برنامه ها ) جلوگیری کرده است.

اگه درست نشد .چاره ایی جز فلش کردن ندارید.

در ضمن این فایل رو هم براتون میذارم در رابطه با راهنمای کاربران 6120 است.همه چی کامل دررابطه با 6120 توضیح داده شده.امیدوارم به دردتون بخوره.

با تشکر از توجه شما
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها