0

ذرت مکزیکی

 
pasargad54
pasargad54
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 2135
محل سکونت : اصفهان

ذرت مکزیکی
چهارشنبه 4 آذر 1388  2:05 PM

مواد لازم :برای ۱-۲ نفر

ذرت :۱۵۰ گرم

کره :۱۰ گرم

آبلیمو :نصف قاشق چای خوری

سس مایونز :یک قاشق غذا خوری

فلفل قرمز : ۴/۱ قاشق چای خوری

پودر آویشن :نصف قاشق چای خوری 

نمک :نصف قاشق چای خوری

آب :سه قاشق غذا خوری

طرز تهیه :

برای دون دون کردن ذرت .بهترین کار این است ابتدا یک ردیف از ذرت را با چاقو خارج می کنیم .

 

سپس به را حتی با انگشت ویا سر چاقو بقیه دانه های ذرت را خارج می کنیم .

 

دانه های ذرت را  با سه قاشق غذا خوری ونمک به مدت ۵ دقیقه با قدرت ۱۰۰درصد یا ۹۰۰ وات   در مایکروفر می پزیم .اگه مایکروفر نداشتیم می توانیم آنها را بخار پز کنیم ویا حدود نیم ساعت در دیگ زود پز بپزیم .

 

کره را روی حرارت ملایم ذوب می کنیم و سپس ذرت ها را در آن تفت مختصر می دهیم و آویشن و فلفل قرمز را هم به آن اضافه می کنیم (میزان فلفل وآویشن دل به خواه هست )

 

در آخر ذرت ها را ازروی حرارت بر می داریم وسس مایونز وآبلیمو را به ان اضافه می کنیم ومخلوط می کنیم تا به خورد ذرت ها بره .

 

ذرت مکزیکی ما اماده است .نوش جان .

می توانید  از چیپس خلالی وقارچ تفت داده شده هم در آن استفاده کنید .

اگر هم رژیم سفت وسخت دارید می توانید ذرت را به این شکل میل کنید .
 
وقتی لفافه دور ذرت را برداشتیم با آب آنها را کاملا را خیس می کنیم وبعد روی آن نمک می پاشیم به طوری که دور آن نمکی بشه . ودر ظرف می چینیم .

 

بعد آن را در مایکروفر می گذاریم حدود 6 دقیقه با قدرت صد درصد سپس ذرت ها را برمی گردانیم وحدود 6 دقیقه دیگر با قدرت صد در صد در مایکرفر قرار می دهیم .حالا ذرت ها کاملا پخته شده اند .نوش جان .

 

تشکرات از این پست
yarabyarabyarab
دسترسی سریع به انجمن ها