ترشی فوری
چهارشنبه 4 آذر 1388 1:30 PM
2 كیلو |
با د مجان |
3- 2 عدد |
فلفل قلمی ت ن د |
1 قاشق غذاخوری |
ادویه ترشی |
نیم كیلو |
فلفل دلمه ای( سبز، قرمز، زرد و نارنجی) |
1 قاشق غذاخوری |
نعنا خشك |
1 بوته |
سیر |
300 گرم(5-4عدد) |
گوجه فرنگی نارس |
یك كیلو |
آب غوره یا سركه |
1 قاشق غذاخوری |
نمك |
250 گرم( 1 لیوان) |
سبزی معطر( خرد شده) |
توجه: سبزی معطر شامل نعنا، شوید، مرزه، ترخون، ریحان، گشنیز، جعفری می باشد.
2- گوجه فرنگی ها را كه بهتر است نیم رس یا نارس باشند، به صورت نگینی خرد می كنیم. لازم به ذكر است كه گوجه فرنگی نارس باید به رنگ سبز، و گوجه فرنگی نیم رس به رنگ نارنجی باشد.
3- سبزی های معطر را هم بسیار ریز می كنیم. هر چه قدر سبزی ریزتر شود، طعم و رنگ ترشی بهتر خواهد شد. اگر یك یا چند نوع از سبزی ها در دسترس نباشند اشكال ندارد، حتی می توان از خشك شده آن ها نیز استفاده كرد.
4- سیر را رنده كرده و فلفل تند را خرد یا چرخ می كنیم. همچنین فلفل دلمه ای های رنگی را بسیار ریز خرد می كنیم.
5- نعنا خشك، ادویه، نمك و سركه یا آبغوره را با هم مخلوط می كنیم.
6- در ظرف مخصوص ترشی، بادمجان ساطوری شده ، گوجه فرنگی های خرد شده، سبزی های خرد شده، سیر، فلفل دلمه ای و فلفل تند را می ریزیم و مخلوط سركه، نعنا، ادویه و نمك را نیز به آن می افزاییم.
(2) مقدار نمك و آبغوره را بنا به ذائقه می توان كم یا زیاد كرد.
(3) این ترشی در همان لحظه اتمام كار آماده مصرف است و نیازی به گذشت زمان ندارد. ( ترشی فوری)
(4) آبغوره بسیار به اكسیژن هوا حساس است، لذا در صورتی كه درب ظرف آبغوره به طور كامل بسته نباشد طعم آن تغییر كرده و تلخ یا بی مزه می شود و كپك می زند، اما مقاومت سركه نسبت به شرایط محیط بیشتر بوده و نگه داری آن آسان تر است