0

صدور اينترنتي مدرک دانشگاهي براي نخستين بار در دانشگاه

 
svh2005
svh2005
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 18447
محل سکونت : مازندران

صدور اينترنتي مدرک دانشگاهي براي نخستين بار در دانشگاه
جمعه 15 بهمن 1389  8:41 PM

مديراداره دانش آموختگان، اسناد و مدارک دانشگاه اصفهان گفت: طرح صدورمدرک دانشگاهي به صورت اينترنتي و پستي براي نخستين بار درکشور و پس از گذشت سه ماه در دانشگاه اصفهان به اجرا درآمد.

ابراهيم شاطري پوردرگفت‌وگو با خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) هدف از اجراي اين طرح را رفاه حال دانش آموختگان دانشگاه اصفهان دانست و اظهاركرد: اين طرح براي نخستين بار در دانشگاه اصفهان به اجرا در مي‌آيد و فارغ التحصيلان براي دريافت مدرک دانشگاهي خود ديگر نيازي به مراجعه حضوري به اداره فارغ التحصيلان ندارند.

وي با اشاره به اينکه فارغ التحصيلان اين دانشگاه در هر نقطه از کشور بدون مراجعه حضوري به دانشگاه اصفهان و از طريق اينترنت مي توانند اقدام به ارسال درخواست براي دريافت مدرک كنند، افزود: حتي درصورت نقص در مدارک مورد نياز براي صدور مدرک، متقاضيان مي‌توانند مدارک مورد نياز را به صورت پستي براي دانشگاه ارسال كنند.

مديراداره دانش آموختگان، اسناد و مدارک دانشگاه اصفهان با اشاره به هماهنگي و همكاري ميان بانک رفاه و اداره دانش آموختگان، افزود: فارغ التحصيلان از اين پس مي توانند بدهي‌هاي خود به بانک رفاه را ازطريق کارت‌هاي شتاب به اين بانک پرداخت كنند.

شاطري پور با اشاره به اينکه اين مدارک به هيچ وجه به دانشگاه برگشت داده نمي شوند، خاطرنشان كرد: فارغ التحصيلان ملزم به دادن وکالت به نزديکان براي دريافت مدرک خود و همچنين آدرس ديگري هستند تا در صورت عدم حضور در منزل مدرک آنها به يکي از نزديکانشان تحويل داده شود.

وي با اشاره به قراردادي که اين اداره با اداره پست براي ارسال مدارک دارد، گفت: ارسال اين مدارک توسط پست ويژه انجام مي شود که هزينه آن براي شهر اصفهان سه هزار و 500تومان، استان اصفهان 5 هزار تومان، شهرهاي هم جوار شش هزارتومان و شهرهاي غير همجوار نه هزار تومان است.

شاطري پورافزود: درشهر اصفهان اين مدارک تا 24 ساعت پس از تحويل به اداره پست و درسايرشهرستان‌ها تا 72 ساعت بعد به دست فارغ التحصيلان خواهد رسيد.

وي با اشاره به ايجاد بانک الکترونيک در دانشگاه اصفهان به منظوربايگاني مدارک دانشجويان بيان كرد: اين طرح از حدود 20 ماه پيش آغاز شده و پس از اسکن مدارک، مرحله دوم که پرونده خواني است آغاز مي شود.

مدير اداره دانش آموختگان، اسناد و مدارک دانشگاه اصفهان با اشاره به گستردگي پروژه بانک الکترونيک جهت بايگاني مدارک دانشجويان گفت: با اجراي اين طرح نيازي به حضور کارشناسان اداره فارغ التحصيلان در دانشگاه نيست و اين همان دورکاري مورد نظر دولت است.

وي با بيان اينکه با ايجاد بانک اطلاعاتي ديگر نيازي به دسترسي فيزيکي کارشناسان اداره فارغ التحصيلان به مدارک دانشجويان نيست، افزود: پس ازتکميل اين طرح صدور مدرک از زمان درخواست تا ارسال آن از دو روز به حدود يک ساعت کاهش مي يابد.

اگر من و شما خودمان را  اصلاح کنیم ، جامعه درست می شود

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها