طرز تهیه کشک و بادمجان
سه شنبه 3 آذر 1388 1:13 PM
بادنجان متوسط 8 عدد
كشك غليظ 2 فنجان
گردوي چرخ كرده يك فنجان
نعناع داغ 2 قاشق سوپخوري
سير داغ 3 قاشق سوپخوري
گوشت چرخ كرده 150 گرم
روغن به مقدار كافي
زردچوبه يك قاشق چايخوري
پياز رنده شده يك قاشق سوپخوري
نمك و فلفل به قدر لازم
طرز تهيه:
بادنجان ها را پوست گرفته و آنها را 4-3 قطعه مي كنيم. كمي نمك روي آنها پاشيده و در روغن سرخ مي كنيم . كشك را با دو ليوان آب داغ به بادنجان ها اضافه كرده و مي گذاريم با شعله ي ملايم بپزند. پياز را كمي در روغن تفت داده و گوشت چرخ كرده را با پياز تفت مي دهيم. نمك و فلفل و زردچوبه را به آن اضافه كرده ، صبر مي كنيم گوشت با يك فنجان آب داغ بپزد و آبش كشيده شود.كشك بادنجان را در ديس كشيده، گوشت را روي آن مي ريزيم. يك قاشق سيرداغ و گردوي چرخ كرده را هم روي آن مي ريزيم. سپس چند قاشق كشك را جدا بر روي آن ريخته و سير داغ و نعناع داغ را هم روي كشك مي ريزيم.