0

طرز تهیه کشک و بادمجان

 
pasargad54
pasargad54
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 2135
محل سکونت : اصفهان

طرز تهیه کشک و بادمجان
سه شنبه 3 آذر 1388  1:13 PM

مواد لازم:

بادنجان متوسط 8 عدد

كشك غليظ 2 فنجان

گردوي چرخ كرده يك فنجان

نعناع داغ 2 قاشق سوپخوري

سير داغ 3 قاشق سوپخوري

گوشت چرخ كرده 150 گرم

روغن به مقدار كافي

زردچوبه يك قاشق چايخوري

پياز رنده شده يك قاشق سوپخوري

نمك و فلفل به قدر لازم

www.beterkoonim.com طرز تهيه كشك بادنجان

طرز تهيه:

بادنجان ها را پوست گرفته و آنها را 4-3 قطعه مي كنيم. كمي نمك روي آنها پاشيده و در روغن سرخ مي كنيم . كشك را با دو ليوان آب داغ به بادنجان ها اضافه كرده و مي گذاريم با شعله ي ملايم بپزند. پياز را كمي در روغن تفت داده و گوشت چرخ كرده را با پياز تفت مي دهيم. نمك و فلفل و زردچوبه را به آن اضافه كرده ، صبر مي كنيم گوشت با يك فنجان آب داغ بپزد و آبش كشيده شود.كشك بادنجان را در ديس كشيده، گوشت را روي آن مي ريزيم. يك قاشق سيرداغ و گردوي چرخ كرده را هم روي آن مي ريزيم. سپس چند قاشق كشك را جدا بر روي آن ريخته و سير داغ و نعناع داغ را هم روي كشك مي ريزيم.



www.beterkoonim.com طرز تهيه كشك بادنجان

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها