طرز تهیه کیک هویج
سه شنبه 3 آذر 1388 1:06 PM
200 گرم |
آرد |
250 گرم |
شكر |
5عدد |
تخم مرغ |
100 گرم |
گردو |
يك ليوان |
روغن مايع |
1 قاشق چايخوري |
دارچين |
نصف قاشق چايخوري |
جوزهندي |
نصف قاشق چايخوري |
ميخك |
نصف قاشق چايخوري |
نمك |
1 ليوان ( مي توانيد از 1 ليوان سيب و هويج رنده شده استفاده كنيد) |
هويج رنده شده |
3قاشق سوپخوري |
شير |
3 قاشق چايخوري |
بيكينگ پودر |
تخم مرغها را با شكر، روغن و نمك مخلوط كرده و با سرعت زياد خوب مي زنيم، شير را در اين مخلوط ريخته بههم مي زنيم، آرد و بيكينگ پودر و جوز هندي و ميخك و دارچين را كم كم درمايع كيك ريخته مخلوط مي كنيم و درآخركارهويج و گردو را اضافه مي كنيم ( اين مايع را مي توانيم يكجا در قالب بزرگ يا در دو قالب بريزيم) ته قالب مورد نظر را چرب كرده و كمي آرد مي پاشيم. سپس مايع كيك را در قالب ريخته و درحرارت 350 درجه فارنهايت( 175 درجه سانتي گراد) 35 الي 45 دقيقه در قسمت پائين فر قرار مي دهيم تا كيك بپزد سپس بعد از پختن ، كيك را از فر خارج كرده وپس از سرد شدن از قالب بيرون مي آوريم. روي كيك را مي توان با كرم ، خامه و يا گردو تزئين كرد.
كيكي كه از مواد ياد شده تهيه شود ، داراي 4130 كالري انرژي است پس اگر فردي با شرايط معمولي باشيد مي توانيد يك برش كوچك از آنرا ميل كنيد. اين كيك يك عصرانه خوش مزه و بسيار مفيد با طعم شيريني طبيعي براي كودكان ، خصوصا كودكان كم اشتها است.