0

ليست شهداي دفاع مقدس (س)

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:ليست شهداي دفاع مقدس (س)
جمعه 15 بهمن 1389  12:35 PM

شهيد نادر سعادتمندمنشادي(حجت الاسلام)


 

تاريخ تولد :9/9/1339

نام پدر :عبدالحسين

تاریخ شهادت : 27/1/1366

محل تولد :تهران /تهران /-

طول مدت حیات :27

محل شهادت :سردشت

مزار شهید :بهشت زهرا(س)

نادر سعادتمند در سال 1339 هجري شمسي در خانواده‌اي مذهبي و مسلمان در شهر تهران ديده به جهان گشود در سن 6 سالگي وارد دبستان شد و به فراگيري قرآن روي آورد پس از خاتمه‌ي تحصيلات دبستان وارد دبيرستان شد و در ضمن تحصيل درباره‌ي فرهنگ و علوم اسلامي تحقيق کرد.
در سال 1355 زماني که در دبيرستان هدف تحصيل مي‌کرد. به فعاليت‌هاي سياسي روي آورد. سعادتمند در سال 1355 به شهر مقدس قم عزيمت کرد و با نام مستعار قاسم توحيدي مشغول مبارزات سياسي شد در سالهاي 1355و 1356 چندين بار به منظور مبارزه و تبليغ مسائل و احکام اسلامي به شهرهاي جنوبي از جمله آبادان اهواز خرمشهر دزفول و مسجد سليمان رفته و در آنجا به فعاليت پرداخت او در همه‌ي صحنه‌هاي مبارزه حضور داشت پس از پيروزي انقلاب اسلامي سعادتمند از قم به تهران مراجعه کرد و تلاش و حرکت خود را از مسجد سيد‌الشهدا واقع در خيابان هاشمي شروع کرد.
مسئوليت بسيج سبب شد تا وي با کمک دوستانش يکي از خانه ‌هاي حساس منافقين با نام «انجمن 4 خرداد» در خيابان امام خميني را شناسايي و تسخير کنند. در سال 1358 به عضويت سپاه در آمد و با شروع جنگ با اولين گروه پدافند وارد جبهه‌هاي نبرد شد او در سال 62 در تهران در قسمت اعزام نيروهاي سپاه به فعاليت پرداخت و در قسمت ارزشيابي وزرات پست و تلگراف و تلفن مشغول فعاليت شد.
سرانجام در تاريخ 27/1/1366 در عمليات نصر 1 که در ادامه‌ي عمليات کربلاي 10 انجام گرديد در سن 27 سالگي در منطقه سردشت به درجه رفيع شهادت نايل آمد. مزار پاکش در بهشت زهرا (س) قرار دارد.

منبع:كتاب منظومه ملكوت جلد 1   -  صفحه: 205

وصيت ‌نامه


 
 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها