پاسخ به:ليست شهداي دفاع مقدس (س)
جمعه 15 بهمن 1389 12:10 PM
شهيد صفدر ستوني
![](http://www.sobh.org/images/Shohada/kenar.jpg)
|
تاريخ تولد :24/3/1345
|
نام پدر :حيدر
|
تاریخ شهادت : 28/10/1365
|
محل تولد :فارس /كارزون /-
|
طول مدت حیات :20
|
محل شهادت :پاسگاه زيد
|
مزار شهید : |
روز بيست و چهارم خردادماه سال 1345 شهر کازرون ميزبان حضور صفدر بود. کودکي پاک که در خانوادهاي متديّن، بزرگ شد. آموختن علم را مثل همهي کودکان زادگاهش آغاز کرد. دورهي ابتدايي را با سعي و تلاش به پايان رساند. هنوز کودکي بيش نبود که سر بر سجدهي الهي نهاد و خيلي زود در ميان خيل عظيم تظاهرکنندگان قرار گرفت.
صفدر با پيروزي انقلاب در مسجد محله به فعاليتهاي فرهنگي و مذهبي و اجتماعي روي آورد و با شرکت در کلاسهايي چون آموزش قراعت قرآن، احکام و اسلحه بر آگاهيهاي لازم و ضروري خود افزود.
وي در سال 1360 به عضويت بسيج درآمد و با اتمام دورهي راهنمايي در تابستان سال 1361 مردانه سلاح بر دوش گرفت و قدم به عرصهي ايثار نهاد و سه ماه در آنجا با دشمنان اسلام جنگيد. با بازگشايي مدارس، صفدر به کازرون برگشت و ضمن تحصيل در يکي از فروشگاههاي کازرون مشغول به کار شد و با حقوق خود هزينهي تحصيل را تأمين کرد. اقامه نماز جماعت و حضور در نماز جمعه روح ايمان او را قويتر ساخت.
سال 1365 بعد از اخذ مدرک ديپلم به دانشگاه تهران راه يافت و در رشتهي برق پذيرفته شد. روزي که خبر قبولي خود را شنيد در ميدان نبرد بود؛ لذا به تهران بازگشت و چندي بعد دوباره عزم ديار نور کرد. او در عمليات کربلاي 4 حماسهاي باشکوه آفريد، سپس به زادگاهش بازگشت تا در مراسم ترحيم دوستان شهيدش شرکت کند؛ آنگاه براي آخرين بار در عمليات کربلاي 5 به مصاف دشمن شتافت و در تاريخ 28/10/1365 در پاسگاه زيد در سنّ 20 سالگي به قبيلهي شهيدان پيوست.
![](http://www.sobh.org/images/Shohada/line.gif)
منبع:مطالب ارسالي از دانشگاه تهران
|
|
|