0

ليست شهداي دفاع مقدس (ص)

mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

پاسخ به: ليست شهداي دفاع مقدس (ص)
جمعه 15 بهمن 1389  7:18 PM

شهيد ناصر صارمي

تاريخ تولد :20/3/1339

نام پدر :

تاریخ شهادت : 5/8/1362

محل تولد :آذربايجان‌شرقي /مراغه /-

طول مدت حیات :23

محل شهادت :

مزار شهید :

ناصر روز بيستم خردادماه سال 1339 به دنيا آمد و در مجلس ذکر امام حسين (ع) شخصيتش شکل گرفت. شوق عجيبي براي انجام فرايض ديني داشت تا آن‌جا که اين علاقه در نقاشي‌هايش نيز جاي گرفت. او يک بار تصوير شمشير و درخت خرما و سواري بر اسب سپيد کشيد و با شوق به من گفت: «بابا من جزو سربازان امام زمان (عج) خواهم بود. » با شروع انقلاب به پخش اعلاميه پرداخت و به همين علت به همراه برادرش توسط ساواک دستگير شد.
جنگ شروع شده بود و من نگران او بودم با وجود اين‌که برادر بزرگش مسئوليت بنياد مستضعفان مراغه را بر عهده داشت و عضو فعال کميته‌ي انقلاب اسلامي بود، اما اجازه‌ي هيچ‌گونه سفارشي براي عدم حضورش در جبهه را به ما نداد و گفت: «پدرجان نگران من نباش من خدا را دارم و هرچه خدا خواست، همان مي‌شود من راضي به رضاي اويم .... »
در دوران سربازي عضو فعال واحد سياسي - عقيدتي پادگان بود و دوران خدمت کارت رشادت و شجاعت گرفت و دوباره زخمي شد. وي پس از پايان دوره‌ي سربازي در آموزش و پرورش مراغه در شاخه‌ي پرورشي اشتغال يافت و پس از گذشت 6 ماه به جبهه اعزام شد.
او که سرباز امام زمان (عج) بود و عاشق جهاد، پس از مدتي دوباره به صورت مداوم (8 ماه) در سمت تخريب‌چي در واحد اطلاعات و عمليات در عمليات والفجر 4 در تاريخ 5/8/1362 در سنّ 23 سالگي از ميان ما پر کشيد.

منبع:كتاب آموزگاران شهادت جلد 2 صفحه 235

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها