0

ليست شهداي دفاع مقدس (ط)

mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

پاسخ به:ليست شهداي دفاع مقدس (ط)
شنبه 16 بهمن 1389  3:38 PM

شهيد سعيد طوقاني

تاريخ تولد :10/1/1348

نام پدر :اكبر

تاریخ شهادت : 22/12/1363

محل تولد :تهران /تهران /-

طول مدت حیات :15

محل شهادت :شرق دجله

مزار شهید :كاشان_ ورزشگاه شهداي طوقاني

از سعيد گفتن و نوشتن سخت است، قلندرمردي از تبار آنان‌که ايمان در چشمانشان مي‌درخشد. دهم فروردين ماه سال 1348 در تهران به دنيا آمد. سعيد از خردسالي به باشگاه ورزشي باستاني مي‌رفت. خيلي زود فنون اين ورزش را فرا گرفت تا آن‌جا که يک مرتبه در مراسمي با حضور همسر شاه، 300 دور در 3 دقيقه چرخيد و ملکه بازوبند پهلواني را به سعيد 6 ساله داد. از آن روز به بعد خانه سعيد پر شد از مدال‌ها، نشان‌ها و کاپ‌هاي قهرماني.
در همين دوران به مسجد رفت و کم‌کم با انقلاب و آرمان‌هاي امام آشنا شد. هر روز همراه پدر و برادرهايش در خيابان فرياد عدالت‌خواهي سر مي‌داد و با نگه داشتن تصوير امام (ره) در ميان کتاب‌هايش، از انقلاب حمايت مي‌نمود.
با پيروزي انقلاب به ديدار امام (ره) شتافت و با ايشان بيعت نمود. ديگر آن بازوبند و آن عکس‌هاي قديمي را دوست نداشت. شعله‌ي جنگ ميان ايران و عراق بالا گرفت و محمد برادر سعيد در سال 1362 آسماني شد و پيکرش در مقابل آفتاب سوزان فکه ماند. سعيد کم‌کم بي‌تاب مي‌شد؛ بالاخره پدر، او را براي انجام ورزش باستاني ميان رزمندگان به جبهه برد. اما او سعي داشت کسي او را نشناسد. اما خيلي‌ها او را مي‌شناختند.
لباس خاکي جبهه به قامت رعنايش جلوه‌گري مي‌کرد؛ دلش پر مي‌کشيد براي ميدان رزم. پاييز سال 1363، يک نامه براي مدير نوشت: «آقاي مدير من ديگر به مدرسه نمي‌آيم، من رفتم جبهه » و بعد براي برادرش نوشت: «داداش حميد، دنبال من نگرديد، من به مدرسه نمي‌روم من رفتم جبهه.»
در عمليات بدر سعيد و دوستش عباس همراه گردان ميثم به عنوان تک تيرانداز راهي شرق دجله شدند اما کينه و قساوت بعثيان او را در سن 15 سالگي در تاريخ 22/12/1363 بر خاک انداخت. اصابت گلوله کاتيوشا به ناحيه‌ي شکم، قلندرمرد عارف لشگر روح‌الله (ره) را به وصال محبوب رساند.

منبع:ماهنامه فكه   -  تاریخ:  1378/9 -  شماره مجله: 6

تواضع
شهادت
دست خط شهید

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها