0

ليست شهداي دفاع مقدس (ف)

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:ليست شهداي دفاع مقدس (ف)
شنبه 16 بهمن 1389  4:09 PM

شهيد حسين فرهادي

تاريخ تولد :20/8/1331

نام پدر :

تاریخ شهادت : 12/7/1359

محل تولد :تهران /تهران /-

طول مدت حیات :28

محل شهادت :ايلام

مزار شهید :

حسين فرهادي در روز بيستم آبان‌ماه سال 1331 در جنوب شرق تهران به دنيا آمد. در تمام دوران تحصيلات ابتدايي را با موفقيت به پايان رساند؛ تحصيلاتش را در كلاس سوم دبيرستان رها كرد و براي دانستن آن‌چه كه نمي‌دانست، به فراگيري علوم ديني در خارج از فضاي دبيرستان‌هاي آريامهري آن روز پرداخت.
يك سال بعد به نيروي هوايي پيوست و دوره‌ي تعمير دستگاه‌هاي الكترونيكي رادار را در نيروي هوايي با موفقيت چشم‌گيري به پايان رساند و همان‌جا آغاز به كار نمود. اما مدتي بعد اعتقادات و تفكر مذهبيش مورد سوء‌ظن رژيم منحوس پهلوي قرار گرفت و چندي بعد توسط مأموران امنيتي شاه دستگير و به بندرعباس تبعيد گرديد.
فرهادي در بندرعباس ديپلم ادبي گرفت و زبان عربي را آموخت؛ آن‌گاه قبل از درخشش اولين طليعه‌هاي انقلاب،در اول مهر ماه 1357از نيروي هوايي ارتش استعفا داد و در جمع غيورمردان ايران فرياد "‌مرگ بر شاه" سر داد تا اين‌كه در آخرين شب‌هاي حكومت استبداد، لباس نظامي را بر تن كرد و به ياري برادران نيروي هوايي شتافت.
حسين در اولين سال پيروزي انقلاب در رشته‌ي الهيات دانشگاه جندي‌شاپور اهواز مشغول به تحصيل شد و در جهت خودسازي و هم‌چنين روشنگري خلق گام‌هاي جديدي برداشت. او در سال‌هاي تعطيلي دانشگاه‌هاي كشور هم‌چنان در اهواز ماند و از طريق جهادسازندگي در ميان مردم محروم منطقه‌ي اهواز به خدمت مشغول شد.
فرهادي در روز ميلاد بقية‌الله (عج) طي مراسم ساده‌اي كه در انجمن اسلامي مخابرات در 7 تير ماه 1359برپا كرده بود، همراه و همسفر خود را به خانه آورد و زندگي نويني را آغاز كرد. حسين پس از مراسم ازدواج بلافاصله جهت انجام مأموريت، عازم كردستان شد و در سمت مسئول گروه تبليغات در اقدامي فرهنگي دست به تأسيس كتابخانه‌اي در سنندج زد. ضمن آن با همكاري سپاه پاسداران، نيروهاي مزدور داخلي را سركوب نمود سپس داوطلب استقرار دفتر خبرگزاري پارس (جمهوري اسلامي ) در ايلام شد. با آغاز جنگ عاشقانه لباس رزم بر تن كرد و هم‌چنين در چندين رشته‌ عمليات چريكي نيز شركت كرد و توانست سد كنجان چم را آزاد سازد.
چندي بعد به عنوان مسئول ايدئولوژي اردوگاه بسيج ايلام فعاليت نمود؛ اما اين عقاب بلندپرواز همواره در جست و جوي فضاي گسترده‌تري براي اوج بود به همين دليل اردوگاه بسيج ايلام را به مقصد دهلران ترك كرد.
اين پرنده‌ي سبكبال در روز دوازدهم مهرماه سال 1359 هنگام خنثي كردن تله‌هاي انفجاري بر اثر اصابت ترکش بمب خوشه‌اي در سنّ 28 سالگي به شهادت رسيد.

منبع:مجله شاهد   -  تاریخ:  1376/4 -  شماره مجله: 266-  صفحه: 38

وصيت نامه
 
 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها