پاسخ به:ليست شهداي دفاع مقدس (ف)
شنبه 16 بهمن 1389 4:04 PM
شهيد حسن فرداسدي
![](http://www.sobh.org/images/Shohada/kenar.jpg)
|
تاريخ تولد :1335
|
نام پدر :
|
تاریخ شهادت : 21/8/1362
|
محل تولد :تهران /تهران /-
|
طول مدت حیات :27
|
محل شهادت :پنجوين
|
مزار شهید : |
حسن در سال 1335 در شهركي دور از تهران در منطقهي نظامي به دنيا آمد. كودكي او در سايهي زحمات مادر گذشت و همانند ديگر كودكان به مدرسه رفت. حسن، درس و مدرسه را تا اخذ مدرك ديپلم رياضي ادامه داد سپس در رشتهي ارتباطات ماكروويو دانشگاه قبول شد. روز 16 آذر او نيز در جرگهي تظاهركنندگان بود كه با گارد شاهنشاهي درگير شد.
سال 1356 فرداسدي دورهي كارداني را به پايان رسانيد اما مسئولين دانشگاه مدرك او را ندادند و او را به خدمت نظام وظيفه فرستادند. سربازان آن روزها که مصادف بود با تظاهرات مردم عليه رژيم شاه بايد به روي مبارزان شليك ميكردند؛ حسن اين وضعيت را دوست نداشت و بالاخره يك روز به فرمانده و معاونش كه سوار ماشين بودند، حمله كرد. فرمانده به هلاكت رسيد و معاونش نيز مجروح شد.
مأموران او را دستگير كردند؛ و به اعدام محكوم شد و به شكر خدا با پيروزي انقلاب اسلامي حسن نجات يافت. اسدي خدمت نظاموظيفه را در ستاد مشترك ارتش به پايان رساند سپس به كردستان رفت. يكباره به محاصرهي حزب دمكرات درآمد اما با بياعتنايي پايش را روي پدال گاز فشار داد و از آنجا گريخت.
وي چندي بعد به استخدام ادارهي مخابرات درآمد و به عنوان رييس ادارهي كل ناحيه مشغول خدمت شد. حسن بار ديگر به جبهه رفت و در منطقهي دارخوين مردانه جنگيد و درحالي كه سيمهاي كابل مخابرات را در بيابان وصل ميكرد، هدف خمپارهي دشمن قرار گرفت و از دست چپ و پاي راست مجروح شد. حسن بعد از يك هفته درمان به اهواز بازگشت.
او در ميدان جنگ مسئوليت مخابرات گردان عمار را پذيرفت و سرانجام بعد از دلاوريهاي بسيار در تاريخ 21/8/1362 در عمليات والفجر 4 با سمت بيسيمچي در پنجوين حاضر شد و عاشقانه به سوي دوست پر كشيد.
از دلاور 27 سالهي استان تهران 1 فرزند به يادگار ماند.
![](http://www.sobh.org/images/Shohada/line.gif)
منبع:كتاب منظومه ملكوت جلد 1 - صفحه: 285
|
|
|
![](http://www.sobh.org/images/Shohada/icon-shohada.gif) |
وصيت نامه |
![](http://www.sobh.org/images/Shohada/icon-shohada.gif) |
سخن شهيد |
|
|