0

ليست شهداي دفاع مقدس (ر)

mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

پاسخ به: ليست شهداي دفاع مقدس (ر)
پنج شنبه 21 بهمن 1389  7:53 PM

شهيد علي رنجبري

تاريخ تولد :1342

نام پدر :حسن

تاریخ شهادت : 14/5/1365

محل تولد :بوشهر /- /بنك

طول مدت حیات :23

محل شهادت :حاج عمران

مزار شهید :گلزارشهداي شهرستان بنك

14 مرداد 1365 است و چه‌قدر بي‌تابم. به اندازه ي 23 سالي که حضورت گرمابخش خانه‌مان بود، مي‌سوزم. بنياد شهيد اطلاع داده است که تو را از دست داده‌ام که تو را ديگر نمي‌بينم که نوگل من پرپر شده است؛ مي‌سوزم و سوختن را در تمام وجودم حس مي‌کنم. انگار همين ديروز بود سال 1342، تو متولّد شدي و با آن جثه‌ي کوچک و ظريف، چشم گشودي و با گريه زيستنت را آغاز کردي.
و نمي‌دانستم ذره ذره‌ي وجودم را 23 سال بعد در اوج شکوفا شدنش از دست خواهم داد. چه قدر ملتهبم با چه شوقي مدرسه رفتي. دبستان را گذراندي و راهي دوره‌ي راهنمايي شدي؛ کوشا بودي و اما به خاطر ما و وضعيت بدمان نتوانستي درس بخواني و مجبور شدي کشاورزي و کارگري کني.
از همان اوايل انقلاب در تمام راهپيمايي‌ها حضور داشتي. با افتخار به عضويت بسيج درآمدي و هر سه بار که به جبهه اعزام شدي، عمليات‌هاي مختلف، نامت را در خود حک کرد. سپاه‌پاسداران کنگان را به جاي خدمت سربازي برگزيدي و براي آموزش، با ديگر دوستانت به کازرون رفتي.
در پايان دوره‌ي آموزشي، جبهه‌ي کردستان انتظار تو را مي‌کشيد و تو شدي بي‌سيم‌چي منطقه. مردادماه است. 14 مرداد 1365 و به اندازه‌ي وسعت گرماي مرداد تمام تنم داغ است. ضجه مي‌زنم و به ياد دوران اعزامت به جبهه مي‌افتم و حال در جبهه‌ي حاج عمران جانت را با شوق، هديه‌ي اسلام کردي.
دلم به همه‌ي خوبي‌هايت خوش است و مي‌دانم تا ابد نيمه‌ي مرداد سوزنده‌ترين ماه سال‌هاي زندگيم خواهم بود.
نامت را علي نهاديم. به وجودت افتخار مي‌کرديم. اينک علي 23 ساله‌ام را به دست خدا مي‌سپارم و از اين پس حضورت گرمابخش گلزار شهداي بنک خواهد بود.
مصيبت سختي است اما يادآوري مصيبت‌هاي حضرت زينب (س) کمي از درد و رنجم مي‌کاهد... و دعايم صبر است فقط صبر.

منبع:كتاب همنشينان آفتاب صفحه 45

وصيتنامه

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها