0

ليست شهداي دفاع مقدس (ر)

 
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به: ليست شهداي دفاع مقدس (ر)
چهارشنبه 20 بهمن 1389  9:00 AM

شهيد سيدعلي راشدي

تاريخ تولد :1335

نام پدر :سيدحسن

تاریخ شهادت : 19/9/1359

محل تولد :خراسان /بيرجند

طول مدت حیات :24

محل شهادت :هفت آبادان

مزار شهید :بهشت زهرا (س) قطعه 24

سيد علي راشدي فرزند سيدحسن در سال 1335 هجري شمسي در بيرجند ديده به جهان گشود. پس از دوران طفوليت تحصيلات ابتدايي را در شهر بيرجند گذراند. دوره متوسطه را در مشهد و بيرجند گذراند.
دوره تحصيلات عالي را در دانشسراي راهنمايي تحصيلي مشهد با اخذ فوق ديپلم در رشته رياضي سپري نمود. سيد علي در دوران تکوين نهضت امام خميني (ره) در بيرجند از پيشگامان انقلاب به شمار مي‌رفت. در دانشگاه با گرايشهاي فکري مختلف برخوردي منطقي داشت و همه عقايد منحرف را با محک اسلام مهر باطل مي‌زد. پس از اتمام تحصيلات به جمع معلمان زحمتکش شهرستان پيوست. در ابتداي خدمات فرهنگي‌اش در آسيابان درخش و سپس نوفرست، معلم ايثار نوجوانان ايران اسلامي بود.
سيد علي از فعالين پايگاه انقلاب در مسجد کرامت بود- که سنگر حضرت آيت‌الله العظمي خامنه‌اي در انقلاب محسوب مي‌شد- و وي رابط نيروهاي انقلابي بيرجند با تهران و قم و ديگر شهرهاي کشور بود و از شيفتگان و مقلدان با سابقه حضرت امام خميني(ره) به شمار مي‌رفت. وي اطلاعيه‌اي حضرت امام و ساير مراجع تقليد را به انقلابيون مي‌رساند. او قبل از انقلاب به همراه سردار شهيد دکتر سيداحمد رحيمي، چندين نمايشگاه کتاب در مسجد آيتي راه‌اندازي نمود و ستادي براي کمک به سربازاني که به امر امام پادگان 04 بيرجند را ترک مي کردند تشکيل داد.
بعد از پيروزي انقلاب اسلامي از مؤسسان جهادسازندگي شهرستان بيرجند شد. انجمن اسلامي دانش‌آموزان شهرستان بيرجند را بنيانگذاري نمود و موجب آشنايي جمع کثيري از نوجوانان و جوانان با ارزشهاي متعالي اسلام و انقلاب اسلامي شد.
وي علاوه بر تعليم و تربيت به ياد محرومين و مستضعفين بود و لذا به کمک محرومين افغاني رفت و سفري به آن ديار داشت.
زماني که متجاوزان بعثي عرصه ميهن اسلامي را مورد تاخت و تاز قرار دادند تاب ماندن نياورد. در اواخر مهرماه 59 به تهران رفت. پس از طي آموزش نظامي از تهران به جبهه نبرد اعزام شد
. سيد علي راشدي هنگام دفاع از شهر آبادان و مردم مظلومش در نوزدهم آذرماه سال 1359 در ايستگاه هفت آبادان به شهادت رسيد.
جسم پاک اولين معلم شهيد و اولين بسيجي شهر بيرجند به مدت ده ماه در مقتلش ماند. پيکر مطهرش پس از شکسته شدن حصر آبادان به عنوان شهيد گمنام در قطعه 24 بهشت زهراي تهران دفن شد و بعدها با پيگيري‌هاي خانواده هويت ايشان شناسايي شد. بدين نحو سيدعلي راشدي از معلمان جاودانه تاريخ شد.

منبع:كتاب فرهنگنامه شهداي شهرستان بيرجندجلد1ص320

اذان به يادماندني
وصيت‌نامه
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها