0

فرهنگ دفاع مقدس مانند دژ غير قابل تسخير است

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

فرهنگ دفاع مقدس مانند دژ غير قابل تسخير است
پنج شنبه 14 بهمن 1389  8:30 PM

89/11/14 - 18:21
شماره:8911140772
نسخه چاپي ارسال به دوستان
رئيس سازمان عقيدتي سياسي ارتش‌:
فرهنگ دفاع مقدس مانند دژ غير قابل تسخير است

خبرگزاري فارس: رئيس سازمان عقيدتي سياسي ارتش گفت: به منظور حفظ آثار و ارزش‌هاي اسلامي جنگ تحميلي لازم است از طريق تدوين تاريخ آن اقدام كنيم چرا كه فرهنگ دفاع مقدس مانند دژي است كه قابل تسخير نيست.

به گزارش خبرگزاري فارس از شيراز، حجت‌الاسلام محمد‌علي آل‌هاشم بعد از ظهر امروز در مراسم نخستين يادواره 2 هزار و 800 شهيد ارتش جمهوري اسلامي ايران اظهار داشت: در شرايط كنوني تدوين تاريخ دفاع مقدس در راستاي فرهنگ‌سازي حوادث تأثيرگذار كشور ضروري به نظر مي‌رسد.
وي با اشاره به لزوم برگزاري يادواره شهدا تصريح كرد: برگزاري يادواره‌هاي شهدا به مناسبت‌هاي مختلف و همچنين جمع‌آوري خاطرات رزمندگان مي‌تواند در راستاي حفظ و انتقال فرهنگ ايثارگري در جامعه موثر واقع شود.
آل‌هاشم بيان داشت: جمع‌آوري و تدوين خاطرات دفاع مقدس از زبان رزمندگان علاوه بر خلق آثار به دور از شائبه و تحريف تكريم خانواده شهدا و ايثارگران به عنوان آيات مجسم ايثار و ترسيم شده، از مزاياي برگزاري يادرواره‌هاي شهيدان است.
نماينده ولي فقيه در ارتش جمهوري اسلامي ايران در ادامه با اشاره به بركات دوران جنگ تحميلي گفت: ثبت اقتدار ملي ايرانيان، ايجاد الگوي مبارزه با قدرت‌هاي بزرگ، اثبات مظلوميت ايران و ايراني در جهان و اعتماد به نقش ايرانيان در امنيت منطقه از جمله بركات جمهوري اسلامي ايران است.
آل‌هاشم خاطرنشان كرد: ارتش ايران بصيرت خود را قبل از انقلاب اسلامي همزمان با حركت 19 بهمن 57 به همگان ثابت كرد كه اين نشانگر بصيرت نظامي آنها است.
رئيس سازمان عقيدتي سياسي نيروي ارتش جمهوري اسلامي ايران در پايان اظهار داشت: بايد از طريق فرهنگ‌سازي ايثار و شهادت در جامعه بتوانيم در راه حفظ و انتشار ارزش‌هاي دفاع مقدس براي نسل‌هاي آينده گاه برداريم.
انتهاي پيام/م30/ك

 
 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها