0

طرز تهیه خورشت فسنجان

 
pasargad54
pasargad54
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 2135
محل سکونت : اصفهان

طرز تهیه خورشت فسنجان
دوشنبه 2 آذر 1388  1:53 PM

۸۷

دستور العمل خورشت فسنجان

● مواد لازم (برای ۲ نفر)

▪ پیاز سرخ کرده ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری
▪ فلفل ۲/۱ قاشق چایخوری
▪ زرد چوبه ۲/۱ قاشق چایخوری
▪ روغن یا کره ۲ قاشق
▪ گوشت نیم کیلو یا یک اردک یا یک مرغ
▪ آرد ۱ قاشق
▪ مغز گردو چرخ کرده نیم کیلو
▪ آب جوش ۳/۱ پیمانه
▪ آب انار ۳ تا ۴ لیوان
▪ نمک
▪ آبلیمو (در صورت دلخواه)

● طرز تهیه:

مرغ را با پیاز و ۳ تا ۴ لیوان آب و گردوی چرخ کرده کمی نمک و فلفل در ظرف مناسبی می ریزیم روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا خورش اهسته بجوشد وآب انار یا رب انار را اضافه می کنیم و می گذاریم خورش کامل به روغن بیافتد در صورت ترش بودن خورش کمی شکر اضافه می کنیم . خورش باید بعد از آماده شدن کامل به روغن بیافتد و آب نداشته باشد . و در صورتیکه مرغ پخته شد و خورش جا نیافتاد مرغ را خارج می کنیم و موقع کشیدن داخل خورش قرار می دهیم . توضیح آنکه معمولی چاشنی فسنجان آب انار یا رب انار است ولی ممکن است بجای آنها کمی آبلیمو و شکر و زعفران ساییده مصرف کرد در خورش فسنجان آلو نیز میتوان ریخت . و خورش فسنجان را با مرغابی نیز می توان تهیه نمود. در صورتیکه رب انار مصرف کردیم یکی دو لیوان آب زیادتر می ریزیم زیرا فسنجان باید با آب بیشتر و مدت طولا نی تر بجوشد تا بروغن بیافتد. این خورش با برنج مصرف می شود.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها