0

ليست شهداي دفاع مقدس (ت)

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:ليست شهداي دفاع مقدس (ت)
پنج شنبه 14 بهمن 1389  7:29 PM

شهيد سيدمجتبي تهوري


 

تاريخ تولد :1346

نام پدر :

تاریخ شهادت : -/9/1366

محل تولد :تهران /تهران /-

طول مدت حیات :20

محل شهادت :

مزار شهید :

در يکي از روزهاي سال 1346 در خانواده‌اي متديّن و ساده ساکن جنوب شهر تهران فرزند متولّد شد؛ نام نيکوي " مجتبي " بر او نهادند.
جنگ آغاز شده بود و سيدمجتبي نوجواني 14 ساله بود، تلاش زيادي مي‌کرد تا به کمک ديگر برادران خود بشتابد ولي به دليل کم بودن سنش موفق به حضور در جبهه نمي‌گرديد ولي در پشت جبهه هر آن‌چه که از دستش برمي‌آمد، انجام مي‌داد از جمله: « فعاليت در سنگر مدرسه، بسيج مسجد، راهپيمايي‌ها، نماز جمعه و ... » تا اين‌که در تاريخ 8/2/1362 سيدمجتبي به آرزوي قلبي‌اش که رزم با متجاوزين و پاکسازي منطقه از لوث وجود بعثيان از خدا بي‌خبر بود، دست يافت.
به مدت شش ماه در هواي سرد و برفي کردستان با بعثيون و دمکرات‌هاي پست و جنايتکار شجاعانه مبارزه کرد. هنگامي که عمليات بدر در پيش بود و درخواست نيرو شده بود، سريعاً خود را به پايگاه مالک اشتر معرفي کرد و عازم جبهه‌ي نبرد حق عليه باطل گرديد و وارد لشکر سيدالشهدا شد و به عنوان کمک آر-پي-جي دو، سه ماهي آموزش‌هاي لازم را ديد و خود را براي انجام عمليات آماده کرد و با شروع عمليات بدر در آن شرکت کرد و پس از پيشروي و درگيري با دشمن بعثي مورد اصابت گلوله‌هاي دشمن قرار گرفت و از ناحيه‌ي پهلو و دست مجروح گرديد.
او پس از معالجه با تصرف مجدد مهران توسط عراق عازم جبهه شد و در آزادسازي و پدافند اين شهر در عمليات کربلاي يک شرکت کرد که پس از مدتي پدافند در اين منطقه در علميات کربلاي 4 شرکت کرد. در عمليات کربلاي پنج نيز شرکت کرد و مورد اصابت گلوله قرار گرفت و از ناحيه‌ي پا مجروح گرديد.
سرانجام زمان وصل فرا رسيد و سيدمجتبي يک بار ديگر در آذرماه 1366 عازم جبهه‌هاي غرب گرديد. پس از تصرف اهداف از پيش تعيين شده و درگيري و جنگ تن به تن با بعثيون کافر در سنّ 20 سالگي به آرزويش رسيد.

منبع:روزنامه كيهان   -  تاریخ:  1379/8/30 -  صفحه: 13

ردپاي نور


 
 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها