0

ليست شهداي دفاع مقدس (ت)

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:ليست شهداي دفاع مقدس (ت)
پنج شنبه 14 بهمن 1389  7:12 PM

شهيد محمدجواد تقوائي


 

تاريخ تولد :1336

نام پدر :

تاریخ شهادت : 9/9/1360

محل تولد : /- /-

طول مدت حیات :24

محل شهادت :

مزار شهید :

محمدجواد در سال 1336 در خانواده‌اي کارگري چشم به دنيا گشود. پدرش مبتلا به مرضي بود که مدت يک سال او و خانوده‌اش را رنج مي‌داد. از اوان کودکي علاقه‌ي شديدي به دينداري و ديانت داشت؛ به طوري‌که قبل از 7 سالگي نماز خواندن و بعضي فرايض مذهبي را در آغوش خانواده فرا گرفت. در 7 سالگي به مدرسه رفت و با هوش و کنجکاوي که داشت، علاوه بر درس‌هاي مدرسه، کليه‌ي فرايض مذهبي و قرآن خواندن را آموخت.
دوران تحصيل را تا کلاس نهم در دبيرستان فردوسي و بقيه را در دبيرستان خواجه نصير جهرم به اتمام رساند. بعد از اخذ مدرک ديپلم همراه پدرش براي امرارمعاش به کارگري مشغول شد تا اين که مجبور شد به سربازي برود. مدتي از خدمت را در تهران گذراند و مرتباً در دوران خدمت با افراد بهائي برخوردي ارشادي داشت و آنان را به اسلام هدايت مي‌نمود؛ پس از چندي به شيراز منتقل و به عنوان ارشد گروهبان برگزيده شد.
اندک زماني بعد از پيروزي انقلاب مرخصي گرفت و به جهرم رفت. مجدداً ضمن کارگري در تشکيل ارگان‌هاي انقلابي فعاليت بي‌نظير داشت. در برنامه‌هاي جهادسازندگي و کميته‌ي امداد همراه با ساير همشهريان شرکت مي‌جست. او به امور فرهنگي و تبليغات و مطالعه و خودسازي و سازندگي جامعه علاقه فراوان داشت و چندين بار با دوستانش نمايشگاه کتاب و نوار و نشريات اسلامي برگزار نمود. در خردادماه سال 1359 به عنوان حسابدار به استخدام وزارت آموزش و پرورش درآمد. در همان زمان بود که امام امت فرماني دادند مبني بر شرکت همه در توليد و کشت و ترويج کشاورزي و او به اين کار همت گماشت.
وي از اوايل جنگ تحميلي به خاطر همکاري با رزمندگان اسلام در جبهه‌هاي حق عليه باطل به لشکريان اسلام پيوست و به عنوان ذخيره‌ي سپاه پاسداران ضمن حفظ شغل سازمانيش، در آموزش و پرورش برگزيده شد. پس از آموزش‌هاي لازم و دوره‌هاي توجيهي در 15 بهمن‌ماه سال 1359 داوطلبانه به جبهه‌ي آبادان عزيمت کرد؛ مدت سه ماه و پنج روز با ساير برادرانش به مبارزه پرداخت تا اين‌که مأموريت آن‌ها به اتمام رسيد و در تاريخ بيست و پنجم ارديبهشت 1360 به جهرم مراجعت نمودند. پس از آن تبليغات ضد اسلام در ايران شروع شد که وي با ساير دوستانش در جهت افشاگري خط انحرافي و ضد اسلامي کليه‌ي گروهک‌ها مجدانه کوشيد.
در تاريخ 10/8/1360 مجدداً داوطلبانه با گروه ويژه سپاه پاسداران جهرم به جبهه‌ي اهواز اعزام و از آن طريق به جبهه‌ي بستان عزيمت نمود. در حمله‌ي طريق‌القدس که شب نهم آذرماه سال 1360 انجام گرفت، وي ضمن رشادت‌هاي بي‌نظير و به هلاکت رساندن عده‌ اي از بعثيون بر اثر اصابت ترکش به قلبش در سنّ 24 سالگي به شهادت رسيد.

منبع:كتاب شهيدان گلگون كفن جهرم   -  صفحه: 200

سخن شهيد


 
 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها