0

«عبدالرازق شيخ زين‌الديني» در جوار فرزندان شهيدش آرام گرفت

mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

پنج شنبه 14 بهمن 1389  1:13 PM

89/11/14 - 13:01
شماره:8911140319
نسخه چاپي ارسال به دوستان
در ميان اندوه و ماتم مردم قم؛

خبرگزاري فارس: پيكر «عبدالرزاق شيخ زين‌الديني» پدر شهيدان مهدي و مجيد زين‌الدين صبح امروز با حضور آيت‌الله نوري همداني و برخي مسئولان استاني و نماينده رئيس جمهور بر دوش مردم شهيد پرور قم تشييع و در جوار فرزندان شهيدش آرام گرفت.

به گزارش خبرنگار ايثار و شهادت باشگاه خبري فارس «توانا»، مراسم تشييع پيكر مرحوم «عبدالرزاق شيخ زين‌الديني» پدر شهيدان مهدي زين‌الدين فرمانده لشكر 17 علي‌بن‌ابي‌طالب (ع) و مجيد زين‌الدين نيروي اطلاعات عمليات اين لشكر ساعت9:30 صبح امروز از ميدان آستانه روبروي گلزار شهداي شيخان به سوي حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه (س) به صورت رسمي با حضور يگان‌هايي از سپاه علي‌بن ابي‌طالب (ع) و ساير نيروهاي مسلح، مردم شهيد پرور قم و علما و نمايندگان مراجع عظام تقليد برگزار شد.

برپايه اين گزارش،‌ در حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه (س)، پس از نواختن مارش جمهوري اسلامي، پيام تسليت رئيس بنياد شهيد و امور ايثارگران قرائت شد.

سپس آيت‌الله نوري همداني از مراجع عظام تقليدبر پيكر ابوالشهيد زين‌الديني نماز اقامه كرد. در اين مراسم اقشار مختلف مردم قم به ويژه همسر و خانواده شريف مرحوم زين‌الدين، توليت آستان مطهر حضرت معصومه (س)، امام جمعه و استاندار قم، مشاور رئيس جمهور حجت‌الاسلام سقاي بي‌ريا، نمايندگان قم در مجلس شوراي اسلامي و نماينده رئيس بنياد شهيد و امور ايثارگران حضور داشتند.

آيت‌الله نوري همداني بعد از اقامه نماز طي سخناني تلاش‌هاي مرحوم زين‌الديني در دوره انقلاب و دفاع مقدس را ستود.
وي تأكيد كرد: اين خانواده هرچه داشتند در راه انقلاب تقديم كردند و ايشان جايگاه رفيعي نزد خداوند متعال دارند.من بارها با شهيدان زين الدين در جبهه ها بودم؛ شهيد مهدي زين‌الدين از انسان هاي وارسته و اهل فضل بودند؛ او در دروس حوزه نيز شركت داشت و من در دوران دفاع مقدس خاطره هاي زيادي از او به ياد دارم.

سپس پيكر مرحوم زين‌الديني از حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه (س) بر دوش مردم شريف قم به همراه نوحه‌خواني و سينه‌زني تشييع و در جوار مزار فرزندان شهيدش مهدي و مجيد زين‌الديني در امام زاده علي‌بن‌جعفر (ع) به خاك سپرده شد.

به گزارش توانا، «عبدالرزاق شيخ زين‌الدين» پدران شهيدان مهدي و مجيد زين‌الدين پس از مدت‌ها تحمل بيماري، ظهر روز گذشته مقارن با سالروز وفات پيامبر گرامي اسلام و شهادت امام حسن مجتبي (ع) در بيمارستان وليعصر قم دار فاني را وداع گفت.
انتهاي پيام/

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها