پاسخ به:صندوق انتقادات وپیشنهادات تالار گفتگوی آزاد
دوشنبه 8 خرداد 1391 9:52 PM
سلام
خیلی ممنون از اینکه همه ی مطالبی رو که گذاشته بودم حذف کردید حیف از وقتی که گذاشتم عمرا دیگه پامو تو تالار گفتگوی آزاد بزارم
سلام و تشکر از نظرتان.
بنظر کمی زود قضاوت کردید. مطالب ارسالی شما:
پشت سر هر معشوق، خدا ایستاده است.
که همگی صحیح و سالم هستند.
شما در انتهای تالار شماره هایی مشاهده می فرمائید. روی عدد 2 کلیک کنید (البته اگر نبود روی 3 و نبود 4...) تا مطالب ارسالیتان را مشاهده بفرمائید.
طی مشکلاتی که بود به عرضتان رساندم که یکی از نظریات ارزنده شما اشباها 2 بار ارسال شده که فقط همان را پاک کردم. و البته این کار هم در حیطه مسئولیت بنده است و اگر رعایت نکنم، کوتاهی کردم.
در ضمن به شما تذکر دادم که نیازی نیست مطلبی ارسال کنید و برای همان هم نظری قرار دهید مگر آنکه مطلب به صورت گفتگو و مشارکتی باشد که نیازی به بحث و گفتگو داشته باشد. البته این بار پاسختان به مطالب خودتان را، پاک نکردم و دلیل آن، احترام به حضور گرمتان در این تالار بود.
گاهی برای تشویق، پست های تکراری کاربران را هم حذف نمی کنم اما تذکری می دهم و در موارد بعدی حذف می کنم. شما هنوز مرحله اول بودید و تکرار خطایی نداشتید.
هر چند حضور شما افتخاریست اما اگر قرار است زود قضاوت کنید و ناراحتی کنید، پیشنهاد می کنم، در تالاری فعالیت کنید که این سخت گیری ها را نداشته باشد.
موفق و سربلند باشید.