پاسخ به:صندوق انتقادات وپیشنهادات تالار گفتگوی آزاد
چهارشنبه 15 آبان 1392 10:18 PM
سلام و عرض ادب و احترام
خوبی آجی.
مواردی رو راجع به تاپیک دلنوشته های محرم در صندوق پیامتون مطرح کردم. امیدوارم هرچه زودتر بهش سر بزنید.
در مورد صحبتهایی که اخیرا در این تاپیک مطرح شده نکته ای عرض کنم
شنیدید ه می گن پیدا کردن دوست آسان است ولی نگه داشتن دوست خیلی سخته.
در مورد اتاق چت هم همین صحبت صدق می کنه. اینکه من چند روزی بیام تمام شبانه روز وقتم رو بگذارم و کاربرا روبه این اتاق جذب کنم خیلی کار ساده ایه و شاید خیلی هم راحت بشه این کار رو کرد. ولی برای ادامه داشتن و تداوم این رویه یعنی حضور اونها نیاز به برنامه ریزی هست.
این نه تنها در مورد اتاق چت که در مورد همه تاپیک های تالار گفتگوی آزاد و در کل همه انجمن صدق می کنه.
جذب کاربر راحته ولی اینکه بتونیم حضور اونها رو همیشگی کنیم باید برنامه داشته باشیم.
شاید دیگه برای کاربران قدیم و جدید تالار آزاد جذابتی نداشته باشه که هر روز بیان سلام و احوالپرسی کنن و شاید تو این میان حتی به خاطر جواب نشنیدن از یک یا چند کاربر خاص و یا عدم حضور دیگران دلسرد بشن. ولی اگه برنامه هایی در اتاق چت و یا در تالار گفتگوی آزاد متناسب با حال و هوا و مناسبت ها اجرا و تاپیک های جذابی ایجاد بشه باز هم شور و حال به تالار برگرده.
تاپیک هایی با امتیاز ویژه قبلا بیشتر تو تالار آزاد ایجاد میشد ولی الان خیلی وقته کمتر این تاپیک ها رو در تالار آزاد می بینیم.
گفتگو برای سرگرمی هم مدتی به بازی با کلمات تبدیل شد و بعد هم پست های یک کلمه ای و ... بعد هم قفل شدن تاپیک ها و.... بقیه قضایا
به هر حال برنامه ریزی باید صورت بگیره تا کاربران جذب شده در تالار به فعالیت خود به صورت مداوم ادامه بدهند.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
سلام
متشکرم
عزاداریهاتون قبول
من چند پیشنهاد برای راه اندازی و رونق اتاق چت دارم
منتها اگه دوستان وشما اجازه بدید بعد از دهه اول محرم مطرح کنم راستش دهه اول محرم من تو حال و هوای خودم نیستم
در مورد تاپیک با امتیاز ویژه هم
حق با شماست انشا الله
این تاپیک ها زین پس بیشتر در تالار گفتگوی آزاد برقرار خواهد بود