0

صندوق انتقادات و پیشنهادات تالار "گفتگوی آزاد"

nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

پاسخ به:صندوق انتقادات وپیشنهادات تالار گفتگوی آزاد
جمعه 23 تیر 1391  3:10 PM

نقل قول bivafa

نقل قول nikbakht88

نقل قول architect0811 

نقل قول bivafa 

سلام و تشکر از هر دو بزرگوار. بنده نوازی می فرمائید.

در مورد پول حرف می زنید!! کدوم پول؟ اتفاقا تابستونا فرصت آزاد بیشتری داریم (وارد جزئیاتش نشید).

مشکل که یکی دو تا نیست. احتمالا ماه رمضان به خاطر مهمان بودن در منزل پدری، فرصت کمتری برای اینترنت بازی داشته باشم. الان که دردسر کمتری داریم، کامپیوتر به صورت سهمیه بندی استفاده شود حالا فرض کنید این تقسیم ، بین چند نفر بیشتر صورت بگیرید!!!

دو سه روزه، اینترنت دائم قطع و وصل می شه. جواب چند مورد را دادم و ارسال نشد. از جمله همون تاپیک شما را. خواهشا وایمکس ایرانسل را به هیچ بنی بشری توصیه نکنید. زنگ زدم که برخورد جدی بکنم اما از طرز برخوردشون، عقب نشینی کردم!! خودشون هم کاره ایی نبودند!! چون مشتری مداریشون مثلا اون ور آبیه، با مشتری خوب برخورد می کنند. چشم میگند و می ندازند پشت گوش!!

از شما درخواست می کنم ماه رمضانی برای ما هم دعا کنید، یکم برنامهامون بهم ریخته است. از لطف architect0811 هم خیلی تشکر میکنم، پول همه چیز نیست اما...

در پناه حق 

سلام ممنون ازتون،شما لطف دارید

سلام. خواهش می کنم بزرگوارید

تابستونا چون احتمالاً اونجایی که یکبار فرموده بودید کارتان با آن مرتبط است تعطیل است! برای همین فرصت آزادتون بیشتره،درسته؟

یادم نمیاد قبلا گفته باشم که کجا هستم!! یه دستی می زنید!!اما تابستونا سرمون خلوتتره!!

انشاا... خدا همه مشکلات را در راه راسخون باز نماید....آمین!!!

آمین یا رب العالمین

جناب نیکبخت دوس دارم اگه موافق باشید یه لینکی برای ارتباط جدای از راسخون بهَم بدیم ،اگر مایل بودید اینجا یا در تالار اعلانات پستی بگذارید و بعد ویرایشش نمایید تا به ایمیلم ارسال بشه،ضمن اینکه دیگه اینجا قابل نمایش نیست.

چرا کاری از بنده می خواید که در معذوریت قرار بگیرم؟ قبلا از یکی از مدیران سابق راسخون (مدیر تالار قرآن) ایمیلی گرفتم و در ارتباط بودیم، خیلی وقته از ایشون خبری ندارم و جوابی هم دریافت نکردم و چون بی مرام نیستم، جز عذاب چیزی برام نمونده. سر همون قضیه آدرس ایمیلم را هم عوض کردم که خاطراتشون آزارم ندهند. پس اصرار نفرمایید. 

محتاجیم به دعا.

همچنین

یا علی 

علی به همراهتون

تشکرات از این پست
architect0811 bivafa
دسترسی سریع به انجمن ها