كمك صندوق توسعه ملي موجب توفيق اشتغال استان همدان است
چهارشنبه 13 بهمن 1389 8:01 PM
خبرگزاري فارس: استاندار همدان گفت: كمك صندوق توسعه ملي و مديران آماده به كار و دلسوز شرايط توفيق استان را در بحث اشتغال فراهم ميكنند.
به گزارش خبرگزاري فارس از همدان، كرمرضا پيريايي در جلسه كميته توسعه اشتغال و سرمايهگذاري روستايي استان با بيان اينكه ارزيابيها در كشور از كاركرد مثبت مسئولان در اجراي قانون هدفمندي يارانهها حكايت ميكند، اظهار داشت: رضايت رئيس جمهور از اجراي قانون هدفمندي يارانهها بسيار بالا است و ايشان از جزئيترين اطلاعات اجراي طرح آگاهي دارند.
وي افزود: عدهاي قبل از شروع اجراي قانون هدفمندسازي يارانهها پيشبينيهايي را در مورد وجود گراني، تورم و بحران مطرح ميكردند اما بعد از گذشت چند هفته از اجراي طرح، متوجه ميشويم كه اين گفتهها ناشي از اغراض، ترس يا نگراني بيجهت اين افراد بوده است.
استاندار همدان رهبر اصلي كاروان كشور در اجراي قانون هدفمندي يارانهها را امام زمان (عج) دانست و ابراز داشت: گامهاي ارزشمندي براي توسعه و پيشرفت در شهرستانها و استان برداشته ميشود و حجم كار بالايي در سطح استان وجود دارد و اين توفيقات در سال 90 افزايش مييابد.
وي با بيان اينكه رئيس جمهور شجاع و ولايي زير پرچم رهبري قرار دارد، افزود: دولت گامهاي بزرگ و شجاعانهاي در بحث اشتغال انجام داده است همچنين 20 درصد از امكان و كمك صندوق توسعه ملي براي كل كشور مشخص شده و مديران پا به كار و آماده و دلسوز استان بايد راههاي توفيق بيشتر را جستجو كنند.
پيريايي اضافه كرد: برگزاري جلسه كميته توسعه اشتغال و سرمايهگذاري روستايي در اواسط بهمن ماه به معني اعلام آمادگي براي سال 90 است و بايد بيش از گذشته در مورد اين موضوع فكر شود تا از مسير اشتغال روستايي به نتيجه برسيم.
وي شرح وظيفه كميته را ايجاد اشتغال و سرمايهگذاري در روستا دانست و تصريح كرد: بايد پيشنهادهاي لازم توسط افراد صاحب نظر ارائه شود و مسير فرمانداران به سمت روستاها سوق داده شود.
استاندار همدان با بيان اينكه 9 روستا در شهرستانهاي استان به عنوان روستاهاي پايلوت انتخاب شده است، ابراز داشت: موضوع اصلي در روستاها اشتغال است كه بايد براي اشتغال روستايي و رفع بيكاري برنامهريزي شود.
وي افزود: لازم است شاخصهاي هر يك از روستاها به ويژه روستاي پايلوت استان كسب شود و با بررسي دلايل پيشرفت روستاهاي موفق، براي پيشرفت بقيه روستاها نيز تلاش شود.
پيريايي با تأكيد بر اينكه هر روستا بايد يك كارخانه در حوزه اشتغال باشد، تصريح كرد: بايد كاركردهاي اشتغال روستايي بررسي شود و در اين صورت به تعداد روستاهاي استان كارخانه اشتغال داريم همچنين لازم است شوراي روستاها به عنوان يك فرصت مناسب تلقي شوند.
وي با بيان اينكه در مديريت استان و شهرستان تغيير رفتار مشاهده ميشود، گفت: معاون برنامهريزي به عنوان مسئول اشتغال استان بوده و بايد با برنامهريزي مناسب تعهد اشتغال استان در سال 90 افزايش يابد.
وي در پايان با اشاره به اهميت اشتغال روستايي خاطرنشان كرد: در كميته اشتغال روستايي براي 42 درصد از جمعيت استان تصميمگيري ميشود كه اين موضوع در نهايت موجب بهبود وضعيت اشتغال شهري است.