لزوم معرفي تلاشگران رفع فتنه به عنوان خادمان فرهنگي
چهارشنبه 13 بهمن 1389 7:58 PM
خبرگزاري فارس: مدير حوزه علميه همدان گفت: لازم است افراد تلاشگر براي رفع فتنه سال 88 به عنوان خادمان فرهنگي استان همدان معرفي شوند.
به گزارش خبرگزاري فارس از همدان، حجتالاسلام والمسلمين مصطفي موسوي اصفهاني در جلسه شوراي فرهنگ عمومي ضمن تسليت ايام سوگواري با اشاره به اينكه امام(ره) به خاطر اسلام مبارزه كرد، اظهار داشت: بايد از افرادي كه به مسائل ديني، اسلامي و اعتقادي توجه دارند و در رفع فتنه سال گذشته تلاش كردند، تقدير شود.
وي با بيان اينكه افرادي كه گام مؤثري براي مقابله با فتنه برداشتند بايد تشويق شوند، گفت: با توجه به اينكه حضرت علي(ع) در نهجالبلاغه ميفرمايد "خوب و بد نبايد با يك چشم ديده شود زيرا اين كار سبب ميشود خوبان از كار خود دست بردارند و بدها به كارهاي خود ادامه دهند "؛ بايد از افراد مؤثر در مقابله با فتنه 88 تقدير شود.
مدير حوزه علميه همدان افزود: مسئله فرهنگ اجتماع از مسائل بسيار مهمي است كه بايد در برنامهريزيها مورد توجه باشد و اهميت اين موضوع به حدي است كه رسول اكرم(ص) بعد از اينكه به رسالت مبعوث شدند 13 سال مقدمات فرهنگسازي اسلام را فراهم كردند.
وي با تأكيد بر اينكه بايد همواره روش رسول اكرم(ص) سرمشق باشد، گفت: رسول اكرم(ص) در مورد فرهنگسازي حداكثر تلاش را داشتند همچنين علي(ع) نيز كه در شجاعت و پيشرفت و در مسائل عملياتي سرآمد بودند همواره در مسائل فرهنگي نيز حداكثر تلاش را داشتند به طور مثال نهجالبلاغه به عنوان نمونه كار فرهنگي منبع بزرگ فرهنگ ناب اسلام بوده و بايد از اين گنجينه بزرگ استفاده شود.
موسوي اصفهاني حداكثر برنامهريزي و اجرا در مسائل فرهنگي را وظيفه مسئولان دانست و گفت: با فرهنگسازي مناسب هدفمندي يارانهها به راحتي توسط خود مردم انجام شد؛ فرهنگ اسلام در مورد عدم اسراف و تبذير بارها سفارش كرده است و اگر در اجراي مسائل قبل از اجرا فرهنگسازي شود بسيار راهگشا خواهد بود.
وي اضافه كرد: افرادي كه به عنوان خادمان نمونه فرهنگي معرفي ميشوند بايد فعاليتهاي فرهنگي اسلامي را مد نظر داشته باشند زيرا حكومت جمهوري اسلامي به خاطر اسلام تشكيل شده است و لازم است از افرادي كه در مسئله فرهنگسازي گام برداشتند، تقدير شود.