خورش بادمجان و مرغ
یک شنبه 1 آذر 1388 12:35 AM
خورش بادمجان و مرغ | |
مواد لازم برای 3 نفر: بادمجان: 6 عدد؛ مرغ: یک ران و یک سینه (نصف مرغ)؛ پیاز: 1 عدد بزرگ؛ غوره: 50 گرم؛ رب: 1 قاشق غذاخوری؛ زعفران: کمی؛ روغن: به میزان لازم؛ نمک: به میزان لازم؛ زردچوبه: به میزان لازم. طرز تهیه: پیاز را خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید تا نرم و شفاف شود؛ به مرغ کمی نمک و زعفران بزنید و همراه پیاز تفت دهید. زردچوبه و رب را هم اضافه کنید و تفت دهید سپس یک لیوان آب اضافه کرده و بگذارید تا نیم ساعت بپزد. بادمجان ها را پوست بگیرید، مقداری نمک بزنید و بگذارید یک ساعت بماند تا تلخی آن گرفته شود سپس بشویید و با دستمال تمیزی خشک کرده و با مقداری روغن سرخ کنید. غوره را هم در تابه کمی تفت دهید سپس بادمجان ها و غوره را به خورش اضافه نمایید و بگذارید یک ربع ساعت دیگر بپزد تا جا بیفتد این غذا را با برنج باید سرو نمایید. نکته تغذیه ای: خوردن بادمجان گرفتگی رگ ها را باز می کند و شخص را از خطر سکته قلبی محفوظ می دارد. |