0

خورش بادمجان و مرغ

 
pasargad54
pasargad54
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 2135
محل سکونت : اصفهان

خورش بادمجان و مرغ
یک شنبه 1 آذر 1388  12:35 AM

خورش بادمجان و مرغ


 مواد لازم برای 3 نفر:
بادمجان: 6 عدد؛
مرغ: یک ران و یک سینه (نصف مرغ)؛
پیاز: 1 عدد بزرگ؛
غوره: 50 گرم؛
رب: 1 قاشق غذاخوری؛
زعفران: کمی؛
روغن: به میزان لازم؛
نمک: به میزان لازم؛
زردچوبه: به میزان لازم.

طرز تهیه:
پیاز را خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید تا نرم و شفاف شود؛ به مرغ کمی نمک و زعفران بزنید و همراه پیاز تفت دهید. زردچوبه و رب را هم اضافه کنید و تفت دهید سپس یک لیوان آب اضافه کرده و بگذارید تا نیم ساعت بپزد.
بادمجان ها را پوست بگیرید، مقداری نمک بزنید و بگذارید یک ساعت بماند تا تلخی آن گرفته شود سپس بشویید و با دستمال تمیزی خشک کرده و با مقداری روغن سرخ کنید. غوره را هم در تابه کمی تفت دهید سپس بادمجان ها و غوره را به خورش اضافه نمایید و بگذارید یک ربع ساعت دیگر بپزد تا جا بیفتد این غذا را با برنج باید سرو نمایید.

نکته تغذیه ای:
خوردن بادمجان گرفتگی رگ ها را باز می کند و شخص را از خطر سکته قلبی محفوظ می دارد.
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها