0

قارچ پفکی

 
pasargad54
pasargad54
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 2135
محل سکونت : اصفهان

قارچ پفکی
یک شنبه 1 آذر 1388  12:32 AM

قارچ  پفکی

مواد لازم برای 4 نفر:
روغن: 3 قاشق غذا خوری؛
قارچ ریز شده: 200 گرم؛
پیاز کوچک ریز شده: 1 عدد؛
پنیر نرم: 70 گرم؛
زرده تخم مرغ: 2 عدد؛
جعفری ریز شده: 2 قاشق غذا خوری؛
نمک و فلفل: به مقدار کم؛
نان تست: چند قطعه؛
فلفل قرمز: به اندازه دلخواه.

طرز تهیه:
در یک ماهیتابه، کره را آب کنید و در آن قارچ و پیاز را روی حرارت متوسط تفت دهید، تا طلایی شود. شعله بالای فر را روشن کنید. در یک کاسه متوسط، پنیر، زرده های تخم مرغ جعفری و نمک و فلفل را با یکدیگر خوب هم بزنید تا کاملاً نرم شود. سپس با قارچ مخلوط کنید این مخلوط را روی قطعات نان تست بمالید و فلفل قرمز را روی آن بپاشید. سپس برای 2 تا 3 دقیقه در فر، زیر حرارت شعله بالا (گریل) قرار دهید تا طلایی شود و پف کند. غذای شما آماده سرو است.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها