قارچ پفکی
یک شنبه 1 آذر 1388 12:32 AM
قارچ پفکی
|
|
مواد لازم برای 4 نفر:
روغن: 3 قاشق غذا خوری؛ قارچ ریز شده: 200 گرم؛ پیاز کوچک ریز شده: 1 عدد؛ پنیر نرم: 70 گرم؛ زرده تخم مرغ: 2 عدد؛ جعفری ریز شده: 2 قاشق غذا خوری؛ نمک و فلفل: به مقدار کم؛ نان تست: چند قطعه؛ فلفل قرمز: به اندازه دلخواه.
طرز تهیه: در یک ماهیتابه، کره را آب کنید و در آن قارچ و پیاز را روی حرارت متوسط تفت دهید، تا طلایی شود. شعله بالای فر را روشن کنید. در یک کاسه متوسط، پنیر، زرده های تخم مرغ جعفری و نمک و فلفل را با یکدیگر خوب هم بزنید تا کاملاً نرم شود. سپس با قارچ مخلوط کنید این مخلوط را روی قطعات نان تست بمالید و فلفل قرمز را روی آن بپاشید. سپس برای 2 تا 3 دقیقه در فر، زیر حرارت شعله بالا (گریل) قرار دهید تا طلایی شود و پف کند. غذای شما آماده سرو است.
|